Meral_63 motherof3son önce erken gebelik testi yaptım az silik çıktı 🥲 sonra kan verdim acile gittim hemen 6 ile öğrendim bugün 13 haftalık olduk çok şükür
gozde-3535 Ben on gün kala öğrenmiştim, o ay Ovulasyon testi de kullandığım için yumurtlamamın hemen adetten 3gün sonra olduğunu gördük böylelikle erken öğrenmek olağan oldu 🙂
motherof3son gozde-3535 ben adet bitiminden sonrali 18. Yumurtlama 19. Gün çatlama gördüm. İnşallah hayırlı haberi alırım bu ay. Sizi de tebrik ederim sağlıkla kavuşun inşalal🤍🐣
ezgickm motherof3son motherof3son eğer olduysa ve hemen döllendiyse öıkma ihtimali var ben yumurtlamadan tam 8 gün sonrs hamile olduğumu öğrendim hemde regl tarihime 8 gün kala❤️ Ama atıyorum yumrtlama üzerinden 5. Gün döllenme olmuştur o daha çıkmaz eğer negatif gelirse de üzülmeyin yanii
motherof3son ezgickm teşekkür ederim canım🙏 her ihtimali göz önünde bulundururak beklenen adet gününe kadar sabretmeyi kolay eylesin Rabbim. Çok sabırsız ve heyecanlıyım çünkü. 😏
Ipek0z motherof3son tekrarlama aşkım. Ben moralim bozuldu ve bir daha bozulur diye tekrar yapmadım. Regl olacağım gün gidip kan verdim en sağlamı bu hem sürekli strese girmemiş olursun. Hakkında hayırlısı olsun 🤍
motherof3son Ipek0z çok teşekkür ederim eksik olma bitanem bilgi aktarımın ve zaman ayırdığın için teşekkür ederim🙏🐣
Meral_63 motherof3son Amin inşallah inşallah darısı tüm anne olmak isteyen herkese nasip etsin inşallah 🥲
Bulutlarda motherof3son benim 3 gün kala negatifti iki gün kala silik çıktı o gün kan verdim 10 çıkmıştı beta. Benim regl günüm genelde 5-6 gün oynardı ya erken olurdu ya daha geç olurdu o ayda geç yumurtlamışım. Bence düzenli adet görüyorsanız 5 gün kala çıkar ama oynamalar varsa adet gününüzde yapın bence
motherof3son Bulutlarda tam olarak bir adet düzenim var diyemem emzirmeden kaynaklı olarak daha ilk adetim oldum Ovülasyon ile takip ettim ben yine adet gününü beklemeliyim bence anladığım o😅🤍
BurcuMusti3107 motherof3son ayy inşallah hayırlısıyla inşallah Banada haber verir misin yapınca veya pozitife çıkarsa ben hasta sonu yaparım diyorum ama inşallah dayanırsam
motherof3son BurcuMusti3107 ben o güne kadar kafamı dağıtıp meşgul edicem kendime iş çıkarıcam ki hatırlamayıp yapmıyım çünkü çok düşünüyorum ve stres yapıyorum stres olacaksa da oldurmaz çok fena bi şey. Sen de olabildiğince at kendini dışarılara akraban arkadaşın varsa görüş konuş zaman geçir unut. Allah arka planda bizim için en güzel senaryoları ve olanakları hazır ediyordur. Haber vericem sen de benden önce yaparsan haber ver canım🫶🏼❤️
BurcuMusti3107 motherof3son evet haklısın rabbim en hayırlısını bilir hayırlı sağlıklı evlat nasip eylesin hepimize tamam canım inşallah güzel haberlerle dönüş yaparız buraya 🥰
Glsm48 motherof3son benim adete 6 gün varken avox erkem gebelik testiyle öğrendim çift çizgi çıkmıştı
motherof3son Glsm48 ben de bugün awox yaptım öğleden sonra 14.50 civarı ilk idrar değildi. Ömrümde bu kadar net negatif görmedim. T çizgisi bembeyazdı. Moralimi çok bozdu. 9 gün öncesinden testle öğrenen oluyor canım sıkılmıyor değil ümidimi kaybetmiyorum adet gününde bile negatif görüp iki gün sonra pozitif gören varmış. Bekleyelim bakalım hakkımda hayırlısı sağ ol canım yazdığın için 😘