hamilesavis19 Kızlar ben genel olarak çok zayıf bir insanım 47 kilo ile hamile kaldım. Yumurtadan nefret ediyorum şu ana kadar hiç yemedim ama aşırı vicdan yapıyorum. Aranızda böyle olan var mı hem yiyemiyorum hem korkuyorum
Boncuk19 hamilesavis19 sadece yumurtanın sarısını yiyen biri olarak kokusu beni çok etkiliyor ama bebek için yemek gerek diye zorla yiyorum iyice çırpıyorum patatesli biberli mutlaka bir şekilde yemeye çalışıyorum
Ozgemlym hamilesavis19 yumurtayı yeşillik limon biraz baharat zeytinyağ ile salata haline getirip deneyin isterseniz ben öyle tüketiyorum. En doğru hali besin değeri için haşlanmış hali.
NoName_ hamilesavis19 yemezdim yiyorum inanır mısın aslında o kadarda zor değilmiş haşla bol tuz karabiber o yumurtanın tadını bastırsın öyle yiyemezsen kır çırp baharatla içine kaşar peynir at öyle ye sırf bebeğim için yiyorum doğurduktan sonra devam eder miyim bilmiyorum haşlanmış hç yemezdm çırpılmış yine arada yerdim haşlanmış yiyorum şimdi
3_bebelianne hamilesavis19 ya krep omlet yada pankek tarzı şeylerde yesen sırf haşlama yada tavada yiyemiyorsan peynir kırmızı biber biraz baharat ekleyerek değiştirebilirsin tadını
Velozey Tabi hicbir besin diğerinin yerini tutmaz ama tavsiye olarak onun yerine geçebilecek besinler alın bende hayatimin uzun bir döneminde yumurta yemedim daha yeni yeni yiyorum birseyin icine katarak da yiyebilirsiniz oyle belli olmuyor
hamilesavis19 Velozey kokusu ve beyaz haliyle gerçekten yapamıyorum. Bir yek yumurtalı ekmek geçen yedim ama onun da besin değeri var mıdır bilmiyorum
hamilesavis19 3_bebelianne sırf psikolojik olarak içinde yumurta olduğunu biliyorum ya midem almıyor ondan. Geçen bir bebek maması tarifinde gördüm avokado haşlanmış yumurta rondodan geçirip bal eklediler. Öyle denemeyi düşünüyorum