Civcivim33 Kizlar dün kan vermiştim bugün sonuç öğrendim 259 kan verdiğim zaman adet dönemim 1 gün gecikmisti cuma günü için tekrar kan vermem gerekiyor değer yükselecek mi diye çünkü bu değer az dedi aile hekimi tereddütte kaldım 🤷🏻♀️
Farida_Aliyeva_ Civcivim33 ya boş yapmasn benim adete 2 gün kala 184.2 idi sonra hiç kan vermedim şu an 11 haftalık olduk bile geç döllenmeyi düşünmüyo herhalde o doktor sen kalbini ferah tut strese girme sakın
aysgl3306 Civcivim33 değer 259 ilk güne göre gayet iyi iki günde bir kan ver ki iki kat artacak mı o zaman daha net belli olur
DuruDefne_mommy Civcivim33 sana az dediyse benim şuan hamile olmamam lazım.Adete 1 gün kala 20 degerle öğrendim çok şükür 18 haftalık olduk.Bu doktorlar neden her şeyi çok iyi biliyorlar
hamilesavis19 Benim ilk değer 180 birşey çıkmıştı. Bana da doktor acele etmeyelim demişti 2 gün sonra değer 4 katına çıkmış tekrar verince netleşmişti. Sadece birazcık sabır ve dua 😍
ikincianneolmayolundaa Civcivim33 ben 58 le öğrendim 7 gün gecikmede her denileni takma canım 1 kere daha ver artış 2katiysa yeterli zaten
myangelson Civcivim33 of bu aile hekimleri beni öldürecek ya 😅😅🤦🏻♀️ 2 gün sonra aynı yerde kan verilir düzenli artış takip edilir değeriniz gayet güzel
Juniorr Civcivim33 bu doktorlar da bazen çok saçmalıyor gerçekten bir gün gecikme ile beta 174 çıkmıştı iki günde bir kan verip artışı takip edin değeriniz gayet güzel çıkmış sağlıkla doğsun inşallah
8143 Civcivim33 aile hekimleri hep o şekilde diyor canım hiç problem yapma kan takibi yap sen Banada dış gebelik olabilir demişti çok şükür 13 haftalık olduk 🤲
Rusapolat Civcivim33 54 betayla öğrendim. Bana sevinme hemen olmayadabilir dedi doktor 😂 20. Haftadayım oğluşla