Kubis_34 merhaba sağlıklı doğumunuz olsun insallah sağ Salim kavuşun bebisinizle💖
1-spinal olacaksanız belinizden iğne yapılıyor kasmazsanız asla hissetmezsiniz en azından ben hissetmedim rahattım açıkçası
2-doğum esnasında uyuşmamak en büyük korkularımdan o kadar stres yapmıştım ki ben ilk doğumumda bunda da şuan o stres hakim üzerimde ama hissetmeyeceğimi umuyorum, sadece bebek çıkarken nefesim kesilmişti bi baskı olmuştu ittikleri için ama dayanılmayacak gibi değil, doktorunuza bağlı benim 40 dk falan sürdü ama bana 3 dk gibi gelmişti her şey
3-sonda herkese takılıyor anestezi aldıktan sonra taktırırsanız hissetmezsiniz ben odaya geldikten sonra uyuşukluk geçmeye yakın çıkarttırdım asla hissetmedim
4-doğum sonrası bakıma muhtaç olmadım sadece oturup kalkarken uzanırken ilk saatler destek olunması gerekiyor çünkü dikiş yerleri çok ağrıyor sonuçta 7 kat kesik oluyor ve vücut ister istemez kasılıyor, ben kendim yürüyerek çıktım çabuk atlattım ama bünye meselesi bu açıkçası. Kendi ihtiyaçlarımı kendim karşılamıştım eve döner dönmez 4-5 günde de toparlamıştım