Fatma-asar Kızlar düşük yapalı 3 ay oldu bugun doktora gidicem genel muayene için bebiş iistiyorum ama olmuyor benim gibi olan varmı acaba ? :)
mavilianne- Fatma-asar merhaba canım bende Ocak ayında 4 aylık bebeğimi kaybettim aynı senin gibi denedim denedim tam vazgeçmiştim ki daha yeni hamile olduğumu öğrendim 🤲🏻🙈🥰 çokça dua et olmayacak diye bir şey yok sadece sabır 🫧🫶
Sedakose61 Fatma-asar ben de Ocak ayında 10 haftalık bebeğimi kaybettim kürtajın üstünden 3 buçuk ay geçti şuan 9 haftamı doldurmak üzereyim. Allah’ın izniyle olur kalbini ferah tutmaya çalış stres yapma ki herşey güzel olsun 🌸
Denizz44 Fatma-asar Benimde bebeğimin kalbi dün durdu 9 haftalık kanamam başladı kürtaj olacam acaba ne kadar sürede hamile kalırım ya
Demem Fatma-asar Eylül ve ocak ayında bir düşük bir kürtaj ile 2 kayıp yaşadım bende. Geçen ay kimyasal gebelik oldu bugün adet olmam lazım bekliyorum bende sizin gibi 5.Ay bitti yeni gebelik oluşmadı henüz. Hayırlı ve sağlıklı olan kolaylıkla nasip olsun inşallah 💕
Fatma-asar mavilianne- ediyorum canım bir muayene olayım kafamdaki sorular gitcek 🤣🤣inşallah bende o haberi alırım
mavilianne- Fatma-asar muayeneni ol folik asitine başla eğer kilon varsa biraz sağlıklı beslenmeye dikkat et sonucu güzel olucak inşallah 🥰🥰
Fatma-asar Denizz44 Allah sabır versin ben 2 adet gördüm işte doktora görünmek istedim.Ne zaman hamile kalırız allah bilir artık
Denizz44 Fatma-asar Bana 1 adet gör sonra tekrar deneyebilirsin dedi doktorum banada erken geldi bu süre rahim toparlar mı diye