Janssue Öncelikle benim sancım oldu stres yaşadım gece hastane acile geldik,hastanede duruma baktılar küçük bebekli anneleri 1 hafta gözlem altında tutuyorlarmış.O yüzden eve gitmeme izin vermediler.Her gün 3 -4 kez Nst ile kontrol ediyorlar.her gün doktor konrtol ediyor bir yanılma var mı yok mu diye bu arada bu ülkede her gün nöbette farklı doktorlar oluyor.Usg ile kontrol ediyorlar.Her şey kontrol altında olmalı diyorlar.Bu gün doktor bana lekelenmen ve ya kanaman olursa bildir bana dedi.Mesele şu sadece bebek küçük ama hafta olarakta 36da olduğum için en azından 37e kadar kontrol altında gebeliğimi sürdüre bilirim dediler.Sadece 37de artık bebek rahimde kalamaz büyümesi ve sağlam hayat sürmesi için.Yani kısaca bu ülkede buna çok önem veriyorlar o yüzden eve gitmeme izin yok doğum anına kadar burda beklemem gerek.Ve merdiven falana gelince bana vücudun doğuma çok yakın hazır diyorlar sadece tık yok.uzun lafın kısası çok uzun olsa da artık bebek gelmezse kendi kendine yani,suni sancıyla gebeliğimi bitirecekleri hafta 37