tahamommy MadameTussauds Allahım hepsini sağlıkla yetiştirmeyi nasip etsin ve her zaman güzel insanlarla karşılaştırsınn 🥹
MadameTussauds tahamommy Aminn kuzumm aminn bu cok önemli iyi insanlarla karsilassinlar hep saglikli sihhatli mutlu olsunlar 😍
ilkkezanneyim ppmerlina 6. Aydan sonra süt üretimi başlıyor vücutta o yüzden ucunu sıkmamak lazımmış eğer sıkarsak ve süt gelirse doğumdan sonra vakumlu geliyormuş süt çocuk rahat ememiyormus
ppmerlina MadameTussauds bebek sağlıklıysa isterseniz halter kaldırın diyor doktorlar korkma aşkım ama her zaman dikkat ett
MadameTussauds ppmerlina Aynen kuzumm annemlede konustum sonradan oda bisey olmaz öyle hemen dedi ama o an bilemedim o kadar agir gelmedi ilk aldigimda sonra asil cikinca baktim anam agirmis bu ya dedim ama cöpü cikarmis bulundum 😂
ppmerlina MadameTussauds bizimki birinci kat çöp de çok yakın ben hep yapıyorum ama sen 4′ten taşımışsın bi de
MadameTussauds ppmerlina ppmerlina Yok kiz yapmam bi anlik gafletle tasidim bilemedim o kadar agir oldugunu
ppmerlina MadameTussauds yemek yedim 1 dk sonra yine kustum ah ah aneroksiya mı olduk ne olduk dhhdhd
MadameTussauds ppmerlina Ne yemek yedin cok merak ettim kesin yine antin kuntin seyler yemissindir sushi enoki mushrooms falan skddkdnmd😂😂