vanilya_kokusu_ Kızlar 28 Haziran’da reglim biti yani korunmasız ilişki yaşıyoruz 3 gündür 2 temuzda tam yumurtlama günüm diye hesapladım en erken ne zaman test yapsam çıkar inşallah bu ay olur dua edin 🙏🏻🤲🏻
Albora vanilya_kokusu_ yumurtlamadan 11 12 gün sonra adetten bir hafta önce erken gebelik testiyle belli olur umarım Rabbim en hayırlısını nasip eder🤲🏼❤️
vanilya_kokusu_ adatuna teşekkür ederim bakın 2023 de de bir hesabim daha vardı çok soru sorardım sizin yanıtları hatırlıyorum 2023 de temuzda doğum yaptım şimdi gene istiyorum birlikte buyusunler Adınızı görünce bilmiyorum ya zaman okadwr çabuk mu geçti 🥹
adatuna vanilya_kokusu_ ben de 2023 Ekim’de kızımı doğurmuştum şimdi 14 haftalık gebeyim yine ☺️☺️ umarım sizin de istediğiniz vakitte olur inşallah🙏🏻🙏🏻 zaman çok acımasız..
vanilya_kokusu_ adatuna yaa hayırlı olsun inşallah banada dua edin nolur çok istiyorum kızım evde ağlıyor sürekli arkadaş istiyor sürekli evden çıkamıyoruz en azından bir kardeşi olsa oynarlar Birlikte diyorum 🥺🥹
vanilya_kokusu_ adatuna inşallah canım bide bişey daha sorsam size 2 temuzda yumurtlama günüm diye geçiyor 7 temuza kadar yüksek her gün birliktelik olsa şans artarmi ben pek bilmiyorum ya İlk gebeliğim sürpriz olarak geldi çok umutluyum bu ay için yq
Kev vanilya_kokusu_ bir gün yap bir hun yaoma bence daha kaliteli olur ama tutacağı varsa tutar canm bir gün korunmasız birliktelik oldu hamileyim
vanilya_kokusu_ Kev yaa ne güzel Allah’ım bana da nasip etsin inşallah ya 🥹olacağı varsa oluyor gerçekten eltim korunmasina rağmen hamile kaldı işte yeni
ay_isigix vanilya_kokusu_ aynen en garantisi test yapsan da emin olmak için yine kan vereceksin değişen bir şey yok aç karna sabah git idrar da alır belki