Lila Sevgiplt merhaba genital bölgede sivil yada et beni tarzında çıkıntı gören var mi acaba ? Kasıntı sızlama yaşayan benim de çoğu yeri karardı hatta duşta az daha boynumu keselemekten yara yapacaktım koltukları bikini bölgesi dahil tahriş etmederecesine getirmişim 😔sızlamaya başladı
Sevgiplt Duyguxx o da var oturduğum yerde su gibi oluyorum son aya girdim bitse de kurtulsam bu durumlardan 🙏🙏
kubraaipekk Sevgiplt bende 25 haftalık hamileyim benimde boynumda koltuk altımda kararmalar oldu daha yeni 1 haftadır aşırı dikkatimi cekiyo bigün giydiğim kazak boynuma kararma yaptı sandım duşa falan girdim Yok gitmiyor meğer hamileliktenmiş koltuk altı falan kötü baya kir gibi duruyo insan tiksiniyor bu ay doktoruma gittiğimde kesinlikle sorucam bi çözümü varsa uygulayacağım mutlaka
Ruyam34 Sevgiplt bende kararmalar oldu ben yok , Doğum sonrası düzelecek şuan yapacak bişry olmasa gerek , sanki kirli gibi hissediyorum kendimi boynum özellikle bide çizgi oluştu boynum katlanıyor galiba yeni kilolardan