Canım anneler öyle yoruldum ki artık buraya icimi dökmek istedim, hamileligimin başında 6 haftalık iken kum döktüm 10. Haftada taş düşürdüm tam gecti iyiyim derken 16. Haftada tansiyon 15-10 olarak hastaneye kostum 20. Haftaya kadar alfamet kullanmak zorunda kaldım duzeldi detayliya girdim plesenta asagida plesentada kanama alani var ve bebegi besleyen damarda tikaniklik var haftalik kontrol dediler 21 de gittim kalbinde bir parlaklik var plesentada kanama durmus haftaya bidaha gel dedi 22 de gittim plesenta yukari cikmis ama ensesi kalin nasil gozden kacmis sivi alalim dedi izin vermedim 23 de gittim gelisimi cok geri bebek beslenemiyor falan dedi ben o kadar yiprandimki daha doktora aylik kontrollerim disinda gitmeyeceğim dedim kendi kendime 30. Haftada bir tansiyon atağı yasadım 1 gece hastanede yattım ve su an haftalık takipli preeklampsi gebeyim 🥺 32 de bebegimde aritmi gozlemlediler 34 e kadar onun stresi ile gecti 34 de aritmi duzelmisti cok şükür perinatolog normal bir kadin dogum doktoruna git 37. Haftaya gun al dogum icin dedi , dun gittim ve oyle sacma bir doktora denk geldim ki aslinda yorumlari da iyiydi ama 🤷🏻♀️ ne sezeryani 37.0 da yatarsin suni veririz kac gunde dogarsa artik dedi 🥺 4.5 yasinda bir oglum var ben 1 gece hastanede yattigimda kalbim evde kaldi gunlerce nasil yatarim , tansiyon ile gunlerce o sanciyi nasil cekerim 🥺 cok yoruldum cok yiprandim artık tahammül seviyem bitti diyebilirim 🥺