Rumeysaasgin Yayla ay benim ki de 32 de 1.950 ydi bire bir aynıymiş bebişlerimiz 🤗 ama benim sonraki komtrolüm 35 haftalıkken ☺
Yayla Rumeysaasgin perşembe günü yazarım buraya. Kilosunu. 😊😊 rabbim sağlıkla kucamıca almayı nasip eder inşallah 😊😊
Sheisamom MerveTaer Benim 32 de 2700 dü 35 te 3200 şimdi 36.haftamdayım 37 de gideceğim doktora bilemiyorum. Kaç olur. Çok zayıf ya da kilolu olmaları önemli değil sağlıkla gelsin bebişler inş inş ☘☘
Sheisamom MerveTaer Benim 32 de 2700 dü 35 te 3200 şimdi 36.haftamdayım 37 de gideceğim doktora bilemiyorum. Kaç olur. Çok zayıf ya da kilolu olmaları önemli değil sağlıkla gelsin bebişler inş inş ☘☘
GufranGngrDrz MerveTaer bende 35haftalığım geçen hafta kontrolüm vardı 2.200 dü bizim oğluş. Ama normal mi zayıf mı bende tedirginim tabi doktorum normal gidiyor dedi ama 🤗 senin kaç kg bebiş?
Tbrk MerveTaer bn basimi nerelere vurayim o zamab😀 ya doktorum bi sorun oldugunu soylemedi. Cokta kilolu olmasin zaten, nirmal dogum istiyom😀
BesteCanerKutluzolu 33 haftada gittiğimizde 2500 gr dı cumartesi kontrolümüz var 36 haftalık olucaz bakalım kaç olmuş🙂