Meryemdd Kızlar uyuyunca bileklerim ağrıyor uyanıyorum yada sızlıyor uyuşuyor. Uyandığımda farkediyorum sizlerde de oluyor mu? Bi çözüm bulabildiniz mi
Ozgemlym Meryemdd kızımda bende olmuştu uyuşuk geziyordum resmen karpal tünel sendromu. Doğumdan birkaç ay sonra geçti ama.şimdi 2. Gebelik minik minik yine başladı. Malesef herhangi bir çözümü yok
xEndless Meryemdd magnezgum kullan canım sade soda tüket onda da magnezyum var iyi gelebilir.. ilerleyen haftalarda bıraz daha artıyor malesef Benim de vardı doğumdan sonra geçti bıraz geçmesi zaman alıyor
UmayAna_ Magnezyum eksikliği ,bacaklarda seyirme yapar ilerleyen zamanlarda. Magnezyum takviyesi almalısınız direkt emilimi olan turevlerden
Aysenuripek Fizyoterapistlerin internetteki egzersiz videoları beni çok rahatlattı. Geceleri uykumdan uyandıran çok şiddetli ağrılar oluyor zaman zaman. Bi denemekte fayda var bence. Bana iyi gelen linki de atayım size.
Ozgemlym Meryemdd kötü maalesef ama sürüyor doğum sonrası da. Mümkün olduğunca ödeme dikkat edin bol su için ödemle beraber dahada zor oluyor biz daha 13+6 yız maalesef ama başladı
Meryemdd Ozgemlym çok dikkat ediyorum suya hatta bol bol içiyorum. Ama sanırım yatış pozisyonunda etkiliyo