Youngmom8 Kızlar tam 16.haftamızda kızımız olucağını öğrendik çok mutluyum Allah herkese nasip etsin 💖🧸🎀
1Kubra_ Youngmom8 16 haftalıkken oğlum olacak denilip pipi gösterilip 18 haftada kıza benziyor denildi ne acaba diye düşünüyorum 🤣
bebeklerim__ Youngmom8 maşallah. Sağlıkla kucağına al canim. Cinsiyet belli peki ya ism 30 hafta olduk hala isim koyamadik kızıma 😪
Tuba06_06 Hayırlı olsunnnn sağlıkla gelsinnn bizde geçen hafta 15+1 de kızımız 🩷olacağını öğrendik 🥰🥰
Masal2021 Tuba06_06 belirtilerin varmiydi canim hayırlı olsun daha öncesinde tahminde bulundu mu peki
Youngmom8 Ayseguls_baby Çok heyecanlı girmeden çikolata yemeyi unutmayın hareketlenip açsın minik bacaklarını🥰
Laydyg Youngmom8 sütlü mü Youngmom8 sütlü mü bitterli mi yenilmesi gerekiyor ? Bn geçen bitter yedim ve sade Türk kahvesi içtim göstermedi kendini
Meral_63 Youngmom8 vala dün ne kadar yeidsyem beli etmedi 12+5 🤣 şekerim kalkacak diye KORKTUM Tahminin varmi 🥹🙏🏼
Burcumsuu 1Kubra_ devlette mi denildi özeldemi bana da 17 haftalık devlette erkeğe benziyor ama oran veremem dedi kordonda olabilir dendi yanılma oluyormu detaylıyı bekliyorum
Tuba06_06 Masal2021 normalde çikolata hastası bir insandım agzima şekerli birşey süremiyorum sürekli limonlu ekşi şeyler istiyorum bu belirtimi bilmiyorum :)
Youngmom8 Laydyg bence o farketmiyor ya ben sütlü yemiştim isterseniz çikolata+kahve yapın bazıları kahveninde gösterdiğini söylüyor