firdevsbl arkadaşlar 1 haftadır hareket ettiğim yürüdüğüm kalktığım oturduğum her anda afedersiniz vajina bölgesine ağrı giriyor, 28 haftalığım alttan muayenelerden çok utanıyorum diye gitmiyorum doktora 🥲🥲🥲
Parlalina firdevsbl rica ediyorum vajinal muayeneden kaçmayın. Sizin ve bebeğinizin durumu için mecburi olmasa bakılmaz zaten. Yaşadıklarınız normal gibi duruyor ama belli de olmuyor bazen en normal görünenden bile bir sorun çıkabiliyor. Sürekli tedirgin olmaktansa 2 dakika muayene olun bitsin gitsin içiniz de rahat etsin
Ceydaaas1 firdevsbl canım yanlız değilsin 3 yıllık evliyim 8 aylık hamileyim bende vajinal muayeneden geriliyor ve korkuyorum ama o haftalarda artık karından bakılıyor ve herşey görülüyor Dr a böyle bir özel durumjn oldugunuda şöyle inşallah anlayışlı karşılar rahim büyüdüğü için ağrılar olabiliyor
Esseraa22 @firdevsbl vajinal muayeneden utanılacak bir durum yok aslında eninde sonunda olacaksınız o çocuk doğacak ama vajinal muayne yapmiyor arkadasiminda öyle yuruyemiyor ama hiç vajinal muayne olmadı bebeği aşağı da ondan kaynaklıumis yuruducekce aşağı baskı ağrı hissediyor doktoru kendini dinlendirin demiş mesela gidin en azından bakılsın belki sizin ki farklıdır açılma olur birşey olur Allah korusun önlem alınır en azından normal.bir durumda olabilir rahim büyüyor bebek büyüyor illaki baskı ağrı olur bence gidin mutlaka bı muayene olun