esraeylull Ozel hastanede Doğum icin tamamlayici sağlık sigortasi yaptirmayi düşünüyorum suan da 7. Ayima girdim. Yaptiranlar var mi önerileriniz var mi
esraeylull esraeylull İstanbul Avrupa yakasında yaşıyorum ve hastane önerileriniz bahçeşehir_Esenyurt_beylikduzu avcilar civari
ppmerlina esraeylull Yani bildiğim kadarıyla sonradan yaptırdığınızda sigorta başlangıç tarihinden itibaren 1 sene çocuk yapamıyorsunuz. (o zaman herkes son aylarda ucuza doğurur diye düşünüyorlar) Eğer sorunuzu yanlış anlamadıysam sigortanızın kabul edileceğini sanmam
mrp2023 esraeylull hamileyken yapan çok az var bildiğim kadarıyla onlarda farklı isimle geçiyor sanırım benim tamamlayıcı sağlık sigortam var, ama yeni yaptıranlar için 6 ay mı 1 senemi ne doğum ve muayene karşılamıyormuş
hamcokelek33 esraeylull eşimin çalıştığı şirket allianz dan yapıyor. Ben çok memnun kalmıştım hamilelik sürecinde neredeyse hiçbir hastanede para ödemedim. Ama bildiğim kadarıyla hamile kaldıktan sonra yapılmıyor sigorta yine de bir sigortacıya sorun
47Umudum47 mrp2023 sizin hangisi gebelik teminatlı mı ne zaman ne kadara yaptırdınız bilgi verir misiniz
Tazeanne2016 Çoğu sigortada ilk sözleşmede değil de 2. Yıl Doğum kapsamına giriyor , sadece doğum için yapan sigortalar varmış ama onlarda çok yüksek fiyat veriyorlar doğum paketi ile aynıya gelir size
burcuo esraeylull Hamileyken yaptırdığınız tss doğumu ve diğer muayeneleri karşılamaz. Çoğu paket en az 6 ay sonra gebelik başlangıcı şartı koyuyor. Belki hamilelik başlangıcında hastaneyle görüşüp doğum paketi alabilirdiniz ama şu an zaten doğum yaklaşmış, şu an çok geç sanıyorum.
mrp2023 47Umudum47 gebelik teminatlı anadolu sağlık tss 46 küsürdü ama benimki yenilemeydi toplam 2 senedir sigortalıyım orada
Ozgemlym esraeylull şuan yaptıracağınız tss maalesef özel hastanede doğumu karşılamaz tss yaptırdıktan sonra 1 yıl bekleme süresi 2. Poliçe yenileme yaptırmanız gerekli direkt doğum sigortası yaptırabilirsiniz.
47Umudum47 mrp2023 ne zaman yenilediniz benimki de yenileme olacak geçen sene 28 bine yaptırdım 15 güne bitiyor yenilemem lazım
Morrinah esraeylull bende doğum için yaptıracaktım 180 küsür bin bişeyler çıktı paket almanız daha avantajlı olur