greybrde Arapça kökenli bir isme Göktürk ismi diyen birine hayır doğrusu bu anlamı da bu diyorum ısrarla hayır diyorsun. O yüzden cahilin cahilisin. Doğrulara,gerçeklere o kadar kapalısınız ki (isim konularında hep var olmamın nedeni bu. Çünkü senden sürüsüne bereket var bu ülkede) çocukların isimlerini anlamsız isim koyan. Bir de bu anlamları uyduran kişi sayisi o kadar çok ki işte sen de o grupta yer alıyorsun. Sizin gibi ısrarcı cahiller beni o kadar çok sinir ediyor ki her zaman doğruları söyleyeceğim. Nezaket kuralı dediğin şey ; Doğru söyleyene evet öyle mi bir bakayım ben yanılmış olabilirim denir. Amaa yook bir tek sizin gibiler doğru. Siz sevdiniz ya o ismim kulağa hoş geldi ya. Tamam o doğrudur. Şu cehaleti hiçbir yer de bulamazsınız. Bu cehalete karşıyım. Her isim uydurana karşı duracağım. Anlamsız,saçma sapan isimlere… YANLIŞ ve cahilane verdiğin bilgiye evet doğru dememi istedin. Ama Doğru değil. Desen ki Efnan kulağıma hoş geliyor ama anlamsız. Hay hay derim. Ama Göktürk ismidir diye çok büyük bir iddia ortaya atarak cahil cahil konusanlara hatasını değil nezaketle tokatla vururum. Senden çok var bu ülkede. Hepinize de aynı şekilde karşılık vereceğim. Cehaletiniz düzenlene kadar bu böyle. Hadi iyi günler.