Nisan21 Kızlar selam 🙋🏻♀️ 30+3 haftalık hamileyim 22.haftamda ayrıntılı ultrasonda bebegimin sol böbreğinde 4 cm genişleme görülmüştü sorun yok demişti doktorum.Bu hafta gittiğimde ise 6 cm olmuştu genişlemesi.Doktorum 10 cm'i geçmediği sürece problem olmayacağını bebeğim doğduğunda da takip edeceğini söyledi ama geçici bi durum korkmana gerek yok dedi.Yine de icim pek rahat degil 😕 Böyle bi durum yaşayan gören duyan var mı? Bebek doğduğu zaman geçiyor mu gerçekten?
ferdaasaf Nisan21 bende yasadım erkek bebegim suan 28 haftalık hamileyim ve kayboldu kendiliginde doktorum tek basına ni sorun teskil etmez erkek bebeklerde görülen bi sorunmus
Masal529 Nisan21 bendede oldu kalbinde parlaklık ta vardı ilerleyen haftalarda böbrek genişlemesi kayboluyor şimdi 38 haftalıgım hiç bişey kalmadı düzeldi endişelenme
Tiredmother Nisan21 benim Bebek kız, bendede çıktı o iki böbrektede var aynı şekilde doktor sıkıntı olmaz doğduktan sonra bakılır flan dedi ama bende içinde sıkıntı bekleyenlerdenim. 28. Haftadayım
Pellgzrkrkmz Nisan21 benim ilk bebeğimde de vardı doğuma kadar kaybolmadı hatta ama doğumdan sonra kayboldu merak etme korkulacak hiç bişey yok
Nisan21 ferdaasaf Bizim ki kız olucak nasipse.Inşallah bizim de geçici bir durumdur ileride sorun teşkil etmez 🙏
Tugcetuncer Benimde öyle28 hafta şuan erkek çocuklarında görülen bir durum tuvaletlerini yapmadıgı için erkek çocuklar böbrekte genişleme oluyormus korkulcak bi durum yok için rahat olsun canım
Nisan21 Tugcetuncer Sanırım çoğunlukla erkek çocuklarında görülüyor ama bizim ki kız🙄 Insallaj doğumdan önce geçer sorun çıkmaz 🙏
ferdaasaf Nisan21 ben geçici olucagını düşünüyorum bende cok takmıstım kafama kendiliğinden kayboldu sıkma canını kızını üzme 😊🙏
Nisan21 Tiredmother Kıyamam ya insan ister istemez kafaya takıyor haklisiniz 😕 Yine de iyi düşünelim iyi olsun bebislerimiz sağlıkla kucagimiza alalım 🙏 Inşallah en kısa sürede geçer de bizim de içimiz rahat eder 💚