Ssozdmr Tugbaults hsg çektirdim bi polip vardı ama ufak .. öncesinde iki kimyasal gebeliğim vardı. Hsg den 1-1.5 ay sonra hamile kaldım şuan 21-22 haftayım
Yakamoz20 Ben yaşamadım ama forumda çok okumuştum çünkü rahmin temizleniyor olasılık daha çok artıyor ve ovulasyon testi ile takip et güzel beslen hareket et bol su iç olur hemen Allahın izniyle
Tugbaults Yakamoz20 2 yıl olacak hamile kalamıyorum bir türlü canımı çok sıkmaya başladı bu durum başlar da bu kadar takmıyordum
Merve84 Talnes bende de polip var hsg çektirdim adetim 5 gün gecikti testim negatif. Sizin ne kadar geçikmeniz olmuştu ve ne zaman ogrenmistiniz acaba. Bende regl olduktan sonra ameliyat olcaktim
Talnes Tugbaults evet ameliyat günü bile almıştım bizede süpriz oldu simdi 9 aylığız doğmasınu beklıyorum🙏🏼
Tugbaults Talnes maşallah Allah kucağınıza almayı nasip etsin bir an önce bana da dua edin inşallah 🌸
Kanye Polip ameliyatı oldum diğer ay hamile kaldım 5sene bekledim doğru doktora denk geldim.Rabbim tüm bakabilen ailelere bebiş nasip etsin inşallah
lux38 Kanye merhaba benim de safrada çok sayıda polip varmış Dr büyümesi takip etmeli demişti tesadüf öğrenmiştim ama bu nedir önemli mi safrada deyince çok umursamadım ben
Tugbaults Talnes inşallah bakalım o hayırlı gün ne zaman bize beklemek düşüyor, zaten alışmaya başladım galiba bu duruma 😂
Talnes Bnm gecikmem 7 gün falan olmuştu ihtimal vermediğim için test yspmak aklıma gelmemişti ilk sonra detoxa baslıcam diye ne olur ne olmaz test yapım dedim bi baktım hamileyim süpriz olmuştu bna