eda2201 Kızlar çok sevdiğim kuzenimin düğününe gitmek istiyorum istanbuldan ankaraya kendi aracımızla dinlenerek, bu haftalarda şehir dışına giden var mı? Öneri, tavsiyeleriniz neler??
Dnzasil eda2201 Bende aynı hafta da yolculuk yaptım 5 saat neredeyse hiç dinlenmeden durmadan çok şükür bi problem olmadı sadece gece olduğu için rahat edemedim o kadar
Tire35 Doktorunuzla görüştünüz mü gidilebilir ama dikkatli olmak lazım bi de gidip hemen dönecekseniz öylesi biraz sıkıntılı olur araba da ayakları uzatmanız gerekir 2 saatte bi inip yürümeniz gerekir ama her şey de olabilir ihtimal dahilinde korkutmak için demiyorum ama sancınız olabilir hiç bi şey de olmayabilir
eda2201 Tire35 riskli bir gebelik değil çok şükür doktorum saat başı yürüyüş şartıyla gidebilirsin dedi şuan 33+0 giderken 34+3 olucam acaba o zamana kadar nasıl hissederim o yüzden o haftalarda giden vs oldu mu diye merak edip sormak istedim
eda2201 Dnzasil bizde akşam gitmeyi düşünüyoruz gündüz sıcakta kötü olurum diye siz neden gece dinlenemediniz
Dnzasil eda2201 Eşimin arkadaşının arabasıyla yolculuk yaptık ister istemez kontrol ondaydı bide sabah işe gidecekler diye erkenden evde olmak istediler o sebepten maalesef