Sevgilimmmmmmm 22 gündür doğum yapmışım hala başvuru yapamadım. Hep bu çıkıyor telefona kod falan gelmiyor yardımcı olabilir misiniz
Parinas Sevgilimmmmmmm telefon numaranızı kontrol edin. Üst taraflarda farklı bi numara ile giriş yapmak için tıklayın tarzı bi Yazı olmalı. Belki eski hattınıza ya da başka birine gidiyordur bildirim. Bende saniyesinde geliyor bildirim çünkü
Sinif177 Sevgilimmmmmmm e devlet uygulamasında uygulamaya girdiğiniz sayfada şifre yazmadan önce çıkan ekranda şifre yazılacak yerin sol alt kısmında mobil onay var. Bu yazı çıktığında oraya girip bakın. Orada onayı göreceksiniz
Mirayy_21 Sevgilimmmmmmm canın e devlette girince mobil onay var ona tıkla onayla yada üsten bildirim gelir onaylarsın ama olmuyordu başka bir telefon ana telefon olarak kaydedilmiş oraya onay kodu gidiyor o olmasa da çift doğrulamayı kapatın tekrar açın açınca yedek kod ta alın onu kullanın
Sevgilimmmmmmm Parinas yok işte giriş yaparken kod geliyor ama başvuru aşamasına gelince kod gelmiyor
kurkmantosuzmadonna Sevgilimmmmmmm e devlete Google üzerinden mi yoksa uygulama üzerinden mi giriyorsunuz
kurkmantosuzmadonna Sevgilimmmmmmm doğum yardım başvurusu ya da aile sosyal yardım yazınca hangi aşamada olduğun yazıyor
Sevgilimmmmmmm kurkmantosuzmadonna göremiyorum işte ne yazdığını. Direkt başvuru yap yazıyor başvuru yaptığım halde
kurkmantosuzmadonna Sevgilimmmmmmm eşinizin telefonundan da denediniz mi ? Ya da 144 ğ arayıp bilgi alın
Sinif177 Sevgilimmmmmmm e devlet uygulamasına ilk girdiğinizde çıkan sayfa. Nöbetçi eczaneler felan da var. O sayfada mobil onay kısmı da var. E devletinize daha giriş yapmamış olmanız lazım