YyyyYasemin Tazeanne74 merhaba bugün inşallah 8 haftalık olduk ama çokkk telaşlıyım bebeğim iyi mi bişey oldu mu diye kaybetmekten korkuyorum tabi herşey Rabbimden ama korkuyorum😓siz nasılsınızzz
seyma0661 Tazeanne74 bebiş uyudu ama ben uykuya direniyorum sonra da sabah uyanasım gelmiyor kızı da zorla uyutuyorum 🥲 sende durumlar nasıl
1oglanannesi Tazeanne74 selam suan 1 yasindaki bebemle uzaniyorum o meme yiyo bende forumda dolaniyorum 😅
Powerpuff23 YyyyYasemin Annelik içgüdüsü kim korkmuyor ki🤷🏻♀️ 5 haftadır göremedim oğluşumu ultrasonda, randevumun gelmesini bekliyorum günler geçmiyor😅 ama dün rüyama geldi canım oğlum gerçekte görmüş kadar oldum etkisinden hala çıkamadım😇🥰
Tazeanne74 YyyyYasemin annelik iç güdüsü işte ben öyleydim zaman çok hızlı geçiyor😊 hamilelik günlerimi özledim 🥰
Tazeanne74 seyma0661 tatlı uykular prensese❣️ benim bebiş gece uykusunu hiç sevmiyor hamileykende uyutmuyordu yine aynı şekilde devam😊
YyyyYasemin Powerpuff23 Rabbim kolaylıkla kucağınıza almayı nasip etsin Rabbim bizlerin de içine ferahlık versin
Tazeanne74 1oglanannesi aleyküm selam canım kızım oyun halısın da oynuyor ben TV karsinda kahvemi içiyorum 😍
Annekuzusu123 Tazeanne74 son 100 ama sezeryan olacağı için Allah izin verirse 86 zaman geçmiyor gibi geliyor ya bugün babamız izine geldi ama beyfendi sağolsun hiç kendini hissettirmedi babaya