-Yusufumm- Kızlar izmir özel can hastesinde ilk doğumumu yaptım ve aşırı memnun kaldım ama doktorum gitti ve ben ikinci gebeliğimi yaşıyorum önerebileceğiniz kadın doktor var mı can hastanesinde memnun olduğunuz :)
minnakhanimmm -Yusufumm- can hastanesine gidiyorum doktorum erkek ama çok memnunum Mehmet bal doktor takipliyim
Yagmurbuse -Yusufumm- kesinlikle Mehmet bal asla gözün arkada kalmaz bir kere düşük yaptım bir sürü doktor gezdim şimdi tekrar hamileyim iyi ki Mehmet hoca diyorum mükemmel birisi 💖
menekse-3533 -Yusufumm- benim de ikinci gebeliğim şebnem hanıma gidiyorum ilk te de ona gitmştim çok memnunum ben 🥰
-Yusufumm- menekse-3533 teşekkür ediyorum kadın doktor istediğim için şebnem hanımı denicem 2 hafta sonra kontrolüm var umarım enerjilerimiz tutar 😍
-Yusufumm- Önerilerinizin hepsine çok teşekkür ediyorum doktorumun kadın olmasını istediğim için maalesef mehmet hocayı deneyimleyemeyeceğim
menekse-3533 Larisabebegim valla herşeyiyle on numara bi doktor güleryüzlü relax şakacı insanı rahatlatır merak ettiğim herşeyi sorarım cevaplar anlatır whatsaptan yazsam dönüş yapar ben çok memnunum kendisinden
Larisabebegim menekse-3533 Çok teşekkür ederim peki orada kullanılan ultrason cihazlarının görüntü kaliteleri vs iyi mi yani memnun kaldınız mı cihazlar kalitesi iyi miydi ben de o doktora gitmeyi düşünüyorum da sağ olun
menekse-3533 Larisabebegim ne demek rica ederim net herşeyi görebiliyosun detaylıda normal ulturason da falan net görebiliyoruz fotosunu çekerken de çok net çıkıyor canım