busraaa69 Merhabalr kızlar ikinci gebeliğim bir tane kızım var 2 yaşında şimdi tekrar hamile olduğumu öğrendim😃 herşey güzel olicak dimi
ElaEge busraaa69 birlikte doğurduğumuz arkadaşımla konuşurken ikimizinde bir ay arayla hamile olduğumuzu öğrendik kızlarımızın 1 yaşında olması dışında sorun yok her şey çok güzel olucak inşallah🤣♥️
3_bebelianne busraaa69 10yaşında kızım 27aylık oğlum var bebiş doğdu doğacak tam bir kargaşa olacak evde ama zevkli olacağını düşünüyorum🤣😂
babymom2026 Yazmelegi_ hele bize de dua ediverin bacımmm hamilelerin duası kabul olurmuş ♥️ sağlıkla gelsin hepinizinki🌸
Betul_pdz01 aliininanasi güzel olur benımde 16 aylık oğlum var bende hamıleyım inanıyorum başaracağız
Daisyy000 busraaa69 Benimde 2yasina yeni girmiş oğlum var,14 haftalık hamileyim,oda erkek 🌸Etrafim çok korkutuyor ama inşallah Hersey güzel olur. Desteğiniz varsa anne kv vs çok iyi olur. Benim gibi tek başınıza bakacaksanız zorlukları tabiki olacaktır 🤭
Ozlemkaan busraaa69 kızım 15 aylık ve ben 13 haftalık hamileyim valla doğumdan sonrasını pek düşünmemeye çalışıyorum çünkü aklıma bir sürü ya şöyle olursa ya böhle olursa diye sorulae geliyor ama yapıcaz ya aynı anda ikiz üçüz dördüz büyütenler var biz de yaparız hem ilk çocuğumuz daha büyük olmuş olcak en azından ama ben yenidoğan bebeğin değil de kızımın zorlayacağı kanaatindeyim hadi bakalım 🤣🤣
minismom busraaa69 kızım 2.5 yasında 22 haftalık hamileyim 😂 yasayıp gorcez bakalım umudum guzel olması yonunde 😊😊
yagmurkaya busraaa69 Bende aynı durumdayım kızım 27 aylık 7 haftalık hamileyim inşallah herşey gönlümuzce olur 🙏🏼☺️