Disiaslanqs Bizde bulamadik herkesin koydugu popüler isim istemiyoz eva neva lina arya gibi Eski ayse fatma Hayriye gibi isimleri de istemiyoz kaldık arada ( ilke ) ismine biraz sıcak bakiyoz
Sena-cy00 Herseybebisicin 2 yaşındaki kızımın adı Ahsen, (Kur’an da en güzel manasında).. 🌸 Arkadaşımın kızının adı da Asel.. 🌸🌸
Visneli1so-s Herseybebisicin aynı durumu bende yasiyirum 27. Haftadayim henüz hiç bir isim hoşuma gitmemeye başladı
Senemikoo Herseybebisicin İpek, Beril, Esin, Lilya, İdil, Neva … Ben kızıma hamileyken bu isimleri çok beğeniyordum Derin koyduk ismini size de fikir olsun 🧚🏼🕊️
-Busranrr97- Bende henüz bulamadım yani karar veremedim ama İnci, rana, defne, alya,açelya, sare, hüma isimleri var aklımda iki isim olacak ve büyük ihtimalle İnci rana ama sürekli kararım değişiyor haftaya bakalım ne düşüneceğiz😀
Grendaaii Ayy bizde yakında 33 olacağız hala isimimiz yokkkk delireceğimmm😂 Burçe , bilge ( aslı ilbilge oda olabilir ), bengü ( bunun aslıda bengi daha güzel 😂 ), ilay var aklımızda eşim ilay yerine ilayda olsun istiyor. Oylum, özüm, maysa yıda çok beğeniyorum ama eşimi asla ikna edemedim hiç içime sinmedi diyince ısrar etmedim😂😂😂😂 Birde zeynep ismini çok beğeniyorum ama herkesde var zeynep ya iki isimde istemiyoruz kaldık ortada 😂