nepenthe_ Kızlar 18+4 deyim yavaş yavaş araştırmaya başladım ama çok kararsızım.Lütfen anne yanı park yatak önerileriniz varsa yardım edin🥹
Burnosunn_annesi nepenthe_ merhaba 3 sene önce uni baby park yatak aldım anne yanı halen de kullanıyorum çok memnunum
Ssozdmr nepenthe_ araştırmalarıma göre ben ilk anne yanında next2me ile yatıracağım (arkadaşımdan aldığım için) eğer ki o olmasaydı direk elele madre alabilirdim 🫠 kullananlar memnun
Elaozkan Schaden henüz bebeğim doğmadı ama çok kullanışlı geldi bize üst kısmı çıkarılıyor İstediğiniz yere taşıyabilirsiniz yatağı içinde geliyor anne yanı tarafı açılabiliyor ebebekten özelliklerine bakabilirsiniz
nepenthe_ Kanatlarimruhumda fiyat çok fazla geldi bana onun yerine uygun bi park yatak alıp bebişe ekstra oda yapmayı düşünüyorum
Kanatlarimruhumda nepenthe_ uzun o mutlu kullanabiliyoraunuz 4 yaşa kadar. Anne yanı alıp birkaç ay sonra başka yatak alınacak fiyata alabilirim duaunerek almistim memnun da kaldım xok
s1belyrdmc 26 haftalığım tekrar çocuk düşünmediğim için iki oğlumdanda kullandığım beşik eşya ne varsa dağıttım şimdi sıfırdan düzüyorum maalesef Bunu tercih ettim beşik olarak https://app.hb.biz/SqrpI40W5ZyI
nepenthe_ s1belyrdmc görüntü olarak çok hoş ama sabitlenmediği sürekli sallandığı için çok kullanışlı olur mu bilemedim
Silaaaamom2025 nepenthe_ huggy revo bebek arabası ve huggy 8in 1 park yatak aldım Alman markası online satış var sadece. Mağazalarda yok ben çok sevdim ikisinide çok beğendim park yatağımın sinekliği çok gzl
bereninannesi__ nepenthe_ biz Kanz with me 2 aldık kullananlar çok memnundu henüz kullanamadık ama çok pratik