Eslem2112 Kızlar bazen aktif olup hber alamadığımız dostlarımız oluyor merakk ediyoruz sizinde varsa etiketleyip haberleşelim @1_Pandackk @nuraymommy Napıosunuz bacılar ses seda yok
1oglanannesi Eslem2112 ay ben gitsem benide ariyan olurmuki olmaz her halde 😅yalniz takiliyorum tektabanca 🤣
ikizlerin_annesi__ DuruDefne_mommy canımm malesef düşük yaptım daha doğrusu kürtaj oldum 😔 o yüzden çok aktif kullanmıyorum. Bazen yeniden denemeyi çok istiyorum ama aynı şeyi yaşsmaktan da korkuyorum 😔 ne yapacağımı bilmiyorum
Yazmelegi_ [silindi] yaaaaa bi post daha açmıştım orda da bi annemiz daha merak etmişti seniiii🥹🥹 etiket yapayım hatta @Anneoluyorumm00 bak burdaymissssssss o hesabı uçmuş😅
Anneoluyorumm00 [silindi] kız hep bakıyordum sayfana bayramdan sonra bir gittin bı daha haber almadım 🥹 farkında değiliz ama burda baya bağ kuruyoruz 😍😁 bı ara post açtım herhalde görmedin ❤️ teşekkürler kızlar sayenizde kayıplar bulundu 😂 @Yazmelegi_ @Eslem2112
Anneoluyorumm00 Yazmelegi_ ayy kız çok sevindim hesabını değiştirdi demeki kuzum çok teşekkür ederim ❤️😁😁