SedANurK 33 haftalık hamileyim ve ciddi şekilde kabızlık yaşıyorum karnım aşırı sert hale geldi ne yapsam iyi gelir hiç rahat değilim
Glprn4 SedANurK ben her şeyi denedim kayisi duphalac erik fayda etmedi ama karpuz yedim günde gidip gelip o düzeltti
Melissayda Kayısı hoşafı iç tanelerini de ye, bol bol su iç, günlük yarım saatte olsa yürüyüş yap, zeytinyağı içebilirsin 1 yk (içemezsen türk kahvesine koyabilirsin)
Sarl9697 O haftada bende yaşamıştım ve cidden sancı ağrı çok kötüydü. Doktoruma danıştığımda duphalac diye bi şurup söyledi bende işe yaramadı 4-5 gün sürdü bu durum daha sonra fitil verdi o şekilde çözüme kavuşmuştu. Her gün kefir ve kayısı tüketiyorum artık
SedANurK Sarl9697 şurubu biliyorum ama hamilelikte kullanıldığını bilmiyordum , doktora gitmek gerekir mi bu kabızlık için ilaç verirler mi
Merveckmkc Benim çok şiddetli ve günler süren kabızlıklarım oldu duphalac felan fayda vermedi aksine onu içince daha çok şişiyordum ama bi umut diye içip şiştiğimle kalıyordum en son doktorum dedi ki , kuru kayısı veya inciri ortadan yar içine ceviz koy zeytinyağında beklet sabah 4 5 tane akşam 4 5 tane ye . Sabah akşam bir bardak kefir iç . Dıphalac da 3 kere iç dedi ama ben onu bi sadece 2 3 gün bir doz şeklinde içtim . Ve yetişkinler için enterogermina al 10 lu paket her gün bir tane ondan iç dedi. Bunları kullanınca bağırsak düzenin oluşur diye düşünüyorum dedi . Gerçekten de öyle oldu . İnsallah size de fayda eder ☺️
Sarl9697 SedANurK ben kendi doktoruma telefondan iletişim kuruyorum. Ekstradan gitmemiştim doktora o yüzden bilemiyorum