Sevinc44 Momcrn dolgu yaptırdım, sorun olmadı. Ama idareten yapmıştı, su an 38+5teyim aynı diş geçen yine kırıldı ama artık gidemiyorum yapmıyorlar doğum sonrasına kaldı. Hangi haftadasınız?
Pln34 Momcrn merhaba ben doğum doktorumun onayı ile 2 hafta önce 20 lik dişimi çektirdim ama kaçıncı haftadasınız ona göre izin veriyorlar ben 24+5 tim çekim yapıldığında birde gebeliğe uygun anestezi kullandılar, geçmiş olsun şimdiden
Nisa_akar Momcrn bende kanal tedavisi yaptırdım 2. Trimester dönemimde. Doktor onayı ile antibiyotik tedaviside gördüm.
gamzetahsin Momcrn kanal tedavisi oldum 25 haftalıkken hatta rotgene bıle gırdım kursun yelek gıyerek bır sorun yasamadım
Momcrn Pln34 bende 31 e giricem canım normalde hiç diş ağrısı çekmezdim bu 3.hamileliğimde kötü oldum 2 dişim birden ağrıyor dolgu gerekiyor işte hamileyken cesaret edemiyorum işte vitaminler hep bebeğe gidiyor bizde böyle ağrı çekiyoruz
Pln34 Momcrn Bana doktorumun söylediği şöyleydi 1.trimester e 3. Trimester de diş için herhangi bir işlem onermiyoruz ama 2. Trimester uygun demişti siz kendi doktorunuza danışın öncelikle o sizi en iyi şekilde yonlendirecektir çok geçmiş olsun 🌸
Sevinc44 Momcrn aslında tam sınırlar diyebilirim. Benim o haftada 3. kez dişim kırılmıştı. Uzun süre sırt üstü yatmak da rahatsızlık veriyor ister istemez
Momcrn Nisa_akar bende 31 haftalık olucam 3. Hamileliğim 2 dişim aynı anda ağrıyor günlerdir ağrı çekiyorum bıktım artık ya
Nisa_akar Momcrn çok geçmiş olsun bebek dişteki kalsiyumu kullandığı için hamilelik döneminde çok fazla yaşanıyormuş. Yapılırken az etkili anestezi kullanıyorlar biraz hissediyorsun ben röntgen de çekildim bir sorun olmadı. Bence erteleme diş doktorundan hangi diş numarana hangi anestezi uygulanacağına dair imzalı izin kağıdı talep et. Doktorun okuduğunda verecektir izin kağıdı🩷
Blackkk Ben 12. Haftada iki diş yaptırdım ölüyordum ağrıdan çünkü antibiyotikte kullandım bir sorun olmamıştı doktorum 3. Aydan sonra yapılır demişti ama sen yine doktoruna danış
Momcrn Birde ben 2 aydır vitaminlerimi almıyorum demir alıyorum sadece bu d vitamini yağ gibi olanı almıyorum acaba ondanda diş ağrısı çekiyor olabilirmiyim ya vitaminsizmi kaldım acaba
Merve6521 Momcrn ben yapmıştım dolgumu anestezi almadan yaptım öyle ağrı olmadı 2. Trimesterdaydım sonra dolgu kurtarmayınca kanal yaptı onda iğne oldu artık uyuşturmak için
mty Momcrn kanal yaptırdım hicbir sorun olmadı hatta kadın doğum doktorum bu durumun fazla abartıldığını söyledi kurşun yelekle röntgen bile çekilebilirsin dedi şuan hastanede hepimizin elinde telefon var hepsinin yaydığı radyasyon diş icin çekilen röntgenin radyasyonundan cok cok daha fazla dedi. Diş doktorları korkuyorlar yapmaya hassas davranıyorlar ama kadın doğumcular daha rahat bu konuda sadece uyuşturma işini adrenalinsiz olanlarla yapsın dedi o kadar
Sedooo Ben de küçük bir delik var disimde ama çok baş ağrısı boğaz ağrısı oluyor dayanamıyorum.Gidrcegim inşallah geçici bir şey yaparlar 😐😐