1752 Bilgisi olan varmı kızlar yarın doğurucam sormayı unuttum 2 gün mü kalınıyor yoksa 1 gün mü ona göre ihtiyaçları fazlalaştıracağım
myangelson 1752 eğer gaz cikartirsaniz veya büyük tuvalete çıkarsanız 2 gün. Tansiyondan doğum yaparsaniz daha uzun tutuyorlar ben 3 gece 4 gün kaldım
Muhammederva 1752 2 gece kalınıyor 1 gün önce yatış yapılıyor sezeryandan sonrada 1 gece kalınıyormuş ihtiyaç giderilirse ertesi gün çıkış yapılıyormuş 10 Temmuzda yatış yapıcam 11 temmuzda sezeryana alınacağım
Kkardelenn1 1752 rica ederim bende sezeryan ihtimaline karşı kendime bir tame elbise şeklinde iki tane alt üst düğmeli takım koydum bebeğe de 3 den fazla zıbın ve üstüne giyeceklerini ekledim
1752 Muhammederva bana aç gel dedi büyük ihtimal yatış yapıldığı gibi alınacak birde öteki gün yatılacak
Merveunluturk Muhammederva bende 8 temmuzda sezaryan olcam ikiz gebelik ve 37+3 de doğmum olcak çok heyecanlıyım ilk gebeliğim tek korkum sezaryen doğum ilk ayağa kalkış nasıl olcak vs vs Rabbim bebeklerimizi sağlıcakla kucaklarımıza almayı nasip etsin 😍
1752 Muhammederva benim doktorum yarın nöbetçi birde acil gibi birşey gelişim geriliği var ondan bekletmez inşallah
Muhammederva 1752 Bursa Şehir Hastanesinde o gün nöbetçi doktor kimse o yapıyor sezeryanı takipli doktor yapmıyor bende inşallah benim doktorum denk gelir diye dua ediyorum
Meltemanneolsun Kkardelenn1 elbise gecelik varsa ondan köy xanim brn yeni sezeryan doğum yaptım alt üst çok zorluyor hele ki sezeryanda elbise rahat oluyor
1752 3 tane pijama takımı bir tanede ayrı altlık koydum kanamadan dolayı dışarı çıkabilir fazladan birşey olmaz
Kkardelenn1 1752 aynen bende o şekilde fazla bir tane alt koydum hiç belli olmuyor kanama fazla oluyor
1752 myangelson bu yönünü sevdim ilk çocuğumda bana özel hastanede sormadılar bile tuvaleti geldim eve mahvoldum 1 ay sonra tuvalete çıkabildim
Daisyy000 1752 Valla bana kalsa Bıkac gün daha kalmak isterdim. Ev benim için daha zordu yataktan kalkma konusunda.En azından hastanedeki yatak arkadan ayarlanabildiği için kalkarken çok zorlanmıyordum
myangelson 1752 ya cidden mi ben özelde de devlette de doğum yaptım ikisinde de sürekli sordular tuvalete çıktın mı veya gaz çıkışı oldu mu diye
MrvCgn 1752 keske fıtıl kullansaydın cnm bana ılk dogumumda fıtıl verdıler cıkamadım dıe ıkıncısınde kendım aldm bunda da alıcam nasıpse
1752 Muhammederva inşallah takipli doktor olması çok iyi ama devlet hastanesinde denk gelemiyor benim doktorum sağolsun yarına gel yarın ben nöbetçiyim dedi