zlemAtAcar Şu hamilelik Sürecinde insanların ne kadar farklı olduğunu öğrendim. Özellikle kayınvalidem ve görümcem 😔 Artık zor sabrediyorum.
Prensinannesi zlemAtAcar Ben✋kayinvelidem sozde bana yardimci olmaya geldi ama gene her isimi ben yapıyorum ilk geldiginde hele hic birseu yapmiyodu yrmrk temizlik camasirlar fekan hep ben hallediyodum esim annesine biraz yardimci olmasini soyledi simdi esim isteyken gene ayni ama esim isten gelince gene is yapiyor bana demiyor surekli sunu yap bunu yap diye
zehracinar zlemAtAcar Benim annem görme engelli,biz kayınvalidemle ilk defa keseyi görmek için doktora gittik eşim özellikle kayınvalidemin gelmesini söyledi keşke gelmeseydi ben tam muayene olurken birden yanımıza geldi doktora dediki doktor bey bi bak çocuk körmü yoksa görüyor mu bunun annesi kör belki çocukta kördür dedi o an sanki kaynar sular başımdan aşağı döküldü hiç sesimi çıkarmadım hiçbir şekilde sadece Allah’a havale ettim sonuçta annemin görme engelli olması onun tercihi değil Rabbimin vergisi ama çok şükür ki benim annem sadece görme engelli kayınvalidem gibi zihinsel ve vicdan engelli değil !!!
Mrvcvn zlemAtAcar ahhh ahh canım insana anasından başka gerçek yakın yok sadece varmış gibiler kaynana pamuk olmuş raftan düşmüş gelinin başıni yarmis diye boşuna dememisler malesefki hepimizin sıkıntıları var
zlemAtAcar Prensinannesi benimde görümcem en büyük sıkıntı. İki oğlu var. İkinci oğlu un koz olmasını istiyordu. Allah erkek nasip etti. Benim kızım olacağını öğrendiğinde yüzü kıpkırmızı oldu. İlk tepkisi ben doğuramadom sen doğur oldu. Aylarca erkektir o yanlış görünmüştür diyerek konuştu. Kayınvalidem desen ayrı bir garip... Durumları iyi olmasına rağmen hiçbirşeye elini dürmediler. Herşeyi zar zor kendimiz aldık. Ve sürekli bana aaaaay anneanne olmak güzelde Babanne bir garip . Kuşağa hoş geliyor. Diyip duruyor. Görümcemin küçük oğlunu saçlarına süslü tokalar takıp bana yolluyorlar . Delirmek üzereyim
BayanYaman zehracinar Allah sabır versin sana canım gerçekten tahammül edilebilir gibi değilmiş ben olsam kıyameti koparırdım herhalde ☹
zytn zehracinar offf ya bu ne🤐🤐 allah yardımcın olsun canım..senin o merhametsiz gözlerin görse nolur ey kayınvalde....
EmineKuzu Hepsi aynı benim görümcede beş para etmez doğuma 1.5 ay kaldı zor dolaşıyorum 2 yaşında oğlum var ev işleri oğlum eşimde hiç yardım etmiyo evin çöpüne kadar ben atıyorum 5. Katta oturuyoruz bide bide yarın kaynanamlar gelcekmiş annesine yalvardı resmen hastaymış gel iş yapmaz yatarsın dedi onlarda yarın gelcekmiş beni düşünen yok maddi durumda kötü bütün düğün borçlarını üstümüze attılar durumları çok iyi ama yardım etmiyolar geçen hafta annem geldi İstanbul dan kızımın hastane çıkışları battaniyesi herşeyini o aldı kadın tutmuş bide çeyrek altın verdi üstüne cebindeki son kuruşa kadar bana verdi gitti bişeyler alırsın diye
zlemAtAcar EmineKuzu ah annelerimiz 😞 Benim annemde kadıncağız para biriktirip bana veriyor. Geliyor yanıma hasta olmasına rağmen yardım ediyor. Ama bunların yaptığı Allah ıslah etsin. Hepimize kolaylık versin.
Alinmavi zehracinar kayinvalidenize Allahtan akil fikir vicdan ve terbiye diliyorum. Bence boyle kotu kalpli bir insanla sadece saygi cercevesinde gorusun esinizin hatirina. Mumkun mertebe uzak kalin kotu enerjisini uzak tutun ailenizden.
Esrahiramirac zehracinar böyle vicdansızca nasıl diyebiliyor benim babamda engelli çok hassas bi durum herhalde bana dese yıkardım o hastaneyi başına ki sessizliğini korumuşsun ama Çan’ını sıkma allah büyük yaşarkende sapasağlam olcaz diye birşey Yok cahil insanlar 😡😡😡
husniyealtun zehracinar Yapabilecegin en guzel seyi yapmis Rabbime havale etmissin. Gonlun ne kadar genismis. Herkes senin kadar sakin olamaz. Rabbim mukafatini verecektir sen kalbini ferah tut..
zehracinar Ben eşim için sabrediyorum saygı gösteriyorum ama hep Allah’a havale ediyorum çok cahiller ama napalım elimizden biley gelmiyor cahil bi insanın fikrini zihniyetini asla değiştiremezsin,sadece elinizden gelen tek şey Allah’a havale etmek oluyor...
zlemAtAcar zehracinar nedense böyle şeyler yapıyorlar. Bir aşağılama yarışına giriyorlar. Sanki mükemmelmişlercesine... Benim annemi babamı beğenmiyorlar . Sizin evde hala soba yanıyordur falan diyorlar. Sanki soba ayıp birşey... Ki evde doğal gaz var. Allah hepsini ıslah etsin.
Deryacato zehracinar Aynen canim kendi kisiligini gösterdi iste o doktor bile demistir nasil bi insan bu diye