Elisaayy1- Sürekli belim ağrıyor oturup yatınca geçiyor ama yatamıyorum haliyle ev hareketli çocuklar var Birde benim sürekli midem de yanma gibi sorunum var akşamları gaz sıkışması yaşıyorum yaşayan var öı yardım ne içebilirim bitkisel bişey var mı ya
Mavideniz26 Elisaayy1- bende sürekli ayakta oldugumda sırtım agrıyor uzanınca geçiyor 5+3 haftalık olduk
Elisaayy1- Melevcen52 çok ayakta kalınca vuruyor bazen bacağıma da ama genelde sürekli bel ağrısı az bazen ksıklarım ağrıyor ama bel kadar değil ya diğer hamileliklerde bu kadar bel ağrısı yaşamadım da normaldir heralde değil mi
Mavideniz26 Elisaayy1- yok canım hiç doktora gitmedim kalp atışları başlayıncs giderim daha mide bulantılarım başlamadı çünki
Elisaayy1- Mavideniz26 benim bulantım yok 7 haftalık olduk bugün sadece reflü var Boğaz’ımda takılan bir yumru var bulantı olmaz inşallah çünkü ikisinde çok çektim ben serumlarla durdum hap dahi fayda etmedi bulantı olmasında buna razıyım 5 hastada keseyi gördük 6 da kalp atışını duyduk
tugcee60 Merhaba bel ağrılarınız geçti mi acaba ya bende 6+6 dayım ve bende de şuan bel ve bazen de kasik ağrıları var.