laytek06 Kızlar selam 7 haftalık hamileyim. Ankara eğitim araştırma hastanesinde başladım ama artık devam etmek istemiyorum oraya , etlik şehir hastanesine geçsem , baştaki kan verme işlerini tekrar orda yapmam gerekirmi? 2 li taramadan sonra mı geçeyim?
svgnn laytek06 etlik şehir hastanesine gidiyorum kadın doğuma görebiliyorlar e nabızdan ama her halükarda tekrar bakalım değerlerine deyip istiyorlar
kedili1anne Hastane değiştireceksen fazla bekleme Ben o haftalarda değiştirdim kan idrar tahlilini baştan yaptılar Hastaneler kendi hastasının takibini kendi yapmak istiyor
laytek06 İkili tarama testinden sonra geçiş yapmak istiyordum tekrar o kadar kan tetkiki vermemek adına , böyle olabilirmi?
kedili1anne laytek06 bi kaç tüp kanı tekrar vermek zararlı olmaz ki Şimdi birde sistemde biz göremeyiz tekrar tarama yapalım derler bir hafta da onun sonucunu bekletirler Ben olsam kanı idrarı tekrsr verir ordan ultrasonlarımı olurdum Bu arada her halükarda o kanı tekrar alırlar
svgnn svgnn etliği çok önermem bu arada bi doktordan takip edilmiyorsunuz sürekli değişiyor ve hocanın kendisi değil asistanları muayenelerde oluyor
laytek06 Rutin kanı veririm kızlar sıkıntı yok bu konuda ilk başta çok fazla kan verdim oda vücudumu biraz sarstı aslında onu vermek istemiyorum normal bitüp kanı yine verebilirim asıl sorum o aslında ifade edememişim