Minnakpopus Sdnrymnklc yasakmıymış kim dedi neden yasakmış ? Semizotu çok faydalı sürekli salatasını yiyorum çok iyi yıkandıktan sonra zararı olduğunu düşünmüyorum
Girlmama Sdnrymnklc kim hangi uzuvundan uydurmus bunu yine hamileyiz olumcul hasta degil ya da alerjik degil her seyden azar azar yenilebilir sushi de yedim midye de yedim kizim da cok saglikli
Pink29 Girlmama merhaba bır şey soracağım hazır noodler degıl de büyük marketlerde Çin eriştesi var pakette bugün ondan aldım yapmak ıcınzararlı olmaz demı sonuçta hazır degıl ben kendım evde sebzelı vs yapacagım
1tosbikannesi Sdnrymnklc ilk defa duydum yasak olduğunu internette o kadar araştırdım hiç denk gelmedim aksine çok faydalı olduğu yazıyordu. Salatasını, sarımsaklı yoğurtlu halini sürekli yapar yerim 🌸
Pink29 Sdnrymnklc merhaba az önce yedım hatta omega 3 bakımından zenfın dıye her hafta pazardan alıp salata yapıyorum yemeklerin hanına yanına hatta bizim yörede onun çorbasını da yaparlar neden zararlı olsun kı😀
Birannelikmeselesi Pink29 onlar makarna kategorisine giriyor diye biliyorum. Kaliteli bi markaysa sorun olmaz gibi geliyor bana.
Birannelikmeselesi Sdnrymnklc hep yedim. İlk kez sizden duydum 😱 değildir ya. Her şeyin fazlası zararlı.
Sdnrymnklc Birannelikmeselesi resim yükleyebilsem ss alırdım bebege zararlı dedi bnde yemedim ama bu kdr yiyen varmıs bnde yicem bklm