Babyfey Kızlar biberonda Philips ve Dr.Brown’s arasında kararsız kaldım ha hangisini tercih etmeliyim sizce ? Göğüs pompası olarak da herhangi bir seçeneğim yok şu anda kullandık memnun olduğunuz ürünleri yazar mısınız ?
Embu Babyfey Avent aldım cam kızım da onu kullandım memnun kaldım başka arayışa girmedim göğüs pompası lansinoh elektrikli aldım canım ama doğumum olmadı pompayı kullanmadım 🤷♀️
Bir-anne21 Babyfey philips acente kullanıyorum bebek çekmedikçe akmıyor bu çok iyi pompa da we baby elektrikli pompa e bebekten indirimli almıştık 1500 e
Melissayda @Babyfey philips avent kullanıyorum şu an ikinci bebeğime de çok memnunum cam kullanıyorum. Pompa olarak lansinoh tekli göğüs pompası kullanıyorum memnunum çekim gücü güzel
aslaytkn_ Ben biberon ve emzik phlips avent kullanıyorum çok memnunum . Göğüs pompasını lansinoh aldım ama memnun değilim keşke onuda phlips avent alsaymışım . Lansinoh memeyi boşaltmıyor makina çekim yapıyor süt gelmiyor ama elimle sağıyoruö süt çıkıyor .
Babyfey aslaytkn_ flanş ölçüsü yanlış olabilir diyorlar böyle durumlarda acaba ondan mı çıkmıyor süt ?
Eres26 Daha doğum olmadı ama biberon emzik Philips avent aldım Göğüs pompası Lansinoh çiftli eller serbest aldım