Zeynepppp23 Benim sağlık sigortam var ama doğum paketi dahil değildi şimdi kadın doğuma gittiğimde oraya gebelik takibi girerse sigorta karşılamaz mı muayene mi en azından tahlillerimi karşılasa oda iyi
Seymabyrm Zeynepppp23 sağlık sigortanıza doğumu dahil ettirmediyseniz gebelikle ilgili tahlillerinizi karşılamaz
Babyfey Zeynepppp23 sağlık sigortanıza hamilelik dahil değilse ne muayene ücretini ne de yaptırdığınız diğer işlemlerin hiçbirini karşılamaz maalesef
Embu Zeynepppp23 gebelik dahil degilse sisteme gebe girdikleri an sağlık sigortası karşılamıyor canım 🤷♀️ özel sağlık sigortası anlaşması olan hastaneler indirim yapabiliyor ama benim gittiğim hastane anlaşmalı kurum olarak %20 indirim uyguluyor
Zeynepppp23 Babyfey dahiliye bölümüne ayrıca randevu alıp tahlil yaptırmak istiyorum diye istenen tahlilleri yaptırsam o şekildede mi olmaz
Zeynepppp23 Embu benim gideceğim hastane anlaşmalı normalde sigortam ile 1800 muayene ücreti bunun üstünden %20 mi düşüyor tahliller içinde geçerli mi indirim
Ozgemlym Zeynepppp23 özellikle devre dışı bıraktıysanız karşılamaz ama eğer böyle birşey yapmadıysanız 12 ayı geçti ve 2. Yenileme yaptıysanız karşılıyordur. Bence sigortayı bir arayın.
byk0606 Zeynepppp23 Hayır olmuyor. Hamilelikten kaynaklı başka bir sorun olsa onun içim gitseniz onu bile karşılamıyor. Bende gebeliğe bağlı böbrek genişlemesi oluştu mesela onuda karşılamadı. Ayrıca 1 kerede kulak burun boğaz’a gitmiştim nefes alamıyorum diye doktor gebeliğe bağlı diye tanı girdiği için onuda karşılamamıştı.
Babyfey Zeynepppp23 eğer normal özel sağlık sigortanız varsa başka poliklinikten tahlil istenirse yaptırabilirsiniz
Embu Zeynepppp23 tahlilleri bilmiyorum canım bende birdahaki gidişimde şekerime bakılacak o zamn ögrenecem ama tahliller aile hekimine yaptırıp gösterebilirsin ben ilk gittiğimde 1900 verdim sonra sağlık sigortamız var dedik bakayım dedi anlaşmalı kurum indiriminiz varmış dedi 1500 küsür aldı 🤷♀️ gidişimde doğumu da soracam onda da indirim var mı diye
ElifBD Zeynepppp23 benim de vardı doğum ekli olmadığı için hiç birşeyi karşılamıyor ve tssyi söylediğim için sigprtanın istediği parayı benden istediler normal SGK rakamları daha uygundu bunu bildiğim için tss ile işlem yapılmamasını söyledim
cnsnklksz Zeynepppp23 doğum paketiniz dahil değil ise karşılamaz hamilelere özel bir paket satın alabılırsınız acıbadem hastahanelerınde gecerlı düşünürseniz yardımcı olmak ısterım.