Miniikmucizemm Merhaba bu haftalarda yolculuk yapanınız varmı ? Sorun yaşadınızmı memlekete gidip kafa dinlemek istiyorum😀
twinboymama Miniikmucizemm her seyiniz normalse 2 saatte bir inip kısa yürüyüş yapın kan dolasımı için. baska sorun olmaz ne olacak ki🫠
Sevvalllll Miniikmucizemm Merhaba Haftam da Sakarya’dan aydına gittim hiç sorun da yaşamadım zaten sürekli tuvalet ihtiyacımız geldiği için🤭petrollerde, dinlenme tesislerinde durduk 5-10 dakika yürüyüş yaptım güzel geçti. Umarım siz de sorun yaşamazsınız. ☺️
Busrabzkrt Miniikmucizemm ben 31+5 haftalık hamileyim Gaziantepden boluya gittim dün gece geri geldim sabah 6 da sancı girdi doktora gittim rahim ağzında yumuşama olmuş kahverengi akıntı geldi serum takıldı eve geldim ama pişman oldum
Ebebeg Ne kadar uzun bir yol? Benim memleket 18 saat. 28 haftalıkken bile doktor bana onermemisti. O zaman belki dayanabilirdim ama su an asla. 32 yim bende. Doktora danışmanızda fayda var.
Miniikmucizemm Ebebeg 15 saatlik bi yol ama tabiki molalarla doktor şuanlık sorun yok gidebilirsin demişti ama yinede gitmeden bi kontrol olacağım yine bi sormak istedim giden varmı
Sonbir12 Bende 34 haftaligim kendim kullaniyorum arabayi 1 bucuk saatlik yol sorun olurmu ki normalde de hergun 10 km gidip geliyorum
Miniikmucizemm yilma Maşallah 😀 darısı başıma bende çok istiyorum bir oğlum var ikinciyide doğurmadan son bi tadını çıkartayım😀
12082023 Olumsuz tecrübeleri dinleyip kendinizi demoralize etmemelisiniz. İnsanlar bayılıyor korkutmaya. Doktorunuzla görüşmelisiniz. Kendi tecrübemde, 30.haftamda 10 saat yol yaptim bir sorun yasamadim hamdolsun.
Miniikmucizemm 12082023 Çok şükür çok sevindim haklısınız aslında bazen kimse bişey olmaz der ama o sırada benim olumsuz bişey yaşayacağım tutar en iyisi doktor onayı teşekkür ederim 🤝