Ahsen21 GULLMOMMY yarın 13. Haftalık olucaz☺️ 15.haftama randevu aldım gidicez bakalım heyecanlıyız şimdiden bulatilarda bitmedi bir türlü maalesef 🐣😣
GULLMOMMY Dadili iyi maşallah cnm hayırlısı olsun senin için inşallah gönlündeki olur gerçi kız erkek farketmiyor aslında sagliklisi olsunda benimde bir oğlum var bununda kız olması gönlümden yana başka da düşünmüyorum o yüzden
Ozuzun 13+1im dün kontrolümüz vardı ultrasonda 13+4 çıktı ama cinsiyet için çok erken dedi doktor devlete gidiyorum o yüzden galiba :( özel olsa bi tahmin yaparlardı kesin çatlıyorum meraktan
Birhayalimvr GULLMOMMY merhaba canim bende 15. Haftamdayim mide bulantim goguslerimdeki aci gecti. Istahsizlik devam halsizlik var biraz senin nasil
GULLMOMMY Birhayalimvr bulantilar biti sayılır ama halsizlik çok fazla doktorum vitamin ve balık yağı yazdı onları kullanıcam cinsiyetimizde 100 90 kız dedi
Innerglow GULLMOMMY 20 cinhafta ağustos gibi ne güzel hayırlısı olsun çok sevindim inş benimde kızım olur
GULLMOMMY Innerglow inşallah cnm önceliği sağlıklı olması hayırlı olması benimde bir oğlum vardi hep kız olmasını istedim rabim sanada nasip eder inşallah sende mi 15 haftadasjn yoksa dahamj fazla
Innerglow GULLMOMMY ben 14 teyim düşük tehlikemizde var iğne vuruluyorum en önemlisi gerçekten sağlık bi tanecik oğlum var 5 yaşına giricek isim düşündün mü canım