Kubrakaya34 Merhaba 27+2 haftaligim esenler avicenna hastanesindeki Sertan beye gitmeyo düşünüyorum bu hastanede yakın zamanlarda doğum yapan varmı tecrübeleriniz paylaşır mısınız? Yada onerdiginiz baska doktor var mı ?
rummglmz Kubrakaya34 çok iyi bir doktor. Çok fazla çevrem de doğum yapan var o hastane de ve herkes çoo memnun bende oraya gidiyorum. Ama fiyatları sürekli değişiyor şuan ne oldu bilmiyorum
zbydslck rummglmz iki gün önce gittim. Normal ve zorunlu sezeryan 30 bin. İsteğe bağlı 35 bin. Muayene ücreti 1400 lira. Eylül gibi zam olabilir ama tam net değilmiş
Kubrakaya34 rummglmz Evet sürekli fiyatlar değişiyor detaylı ultarasinu orda yaptrdim 3500 su 2 hafta geçti 3700 oldu randevu günümde gittim 4 bin dediler biraz tartıştım bu yüzden 🫣🤷
rummglmz zbydslck Ayfer hanıma gidiyorduk ama malesef ayrılmış. Sertan beye devam edicez mecburen. Senemin başından beri 3. Zam geldi
zbydslck Kubrakaya34 benimde eylülde kısmetse. Doğum paketi falan alabiliyor muyuz acaba sormayı unutmuşum öyle bişey olsa en azından fiyat sabit kalırdı iyi olurdu. Bidahaki gitmeme sorcam inşallah
Kubrakaya34 rummglmz şaşırmış bunlar maaslara o kdr çok zaman yapilmiyor kızdım işte ben 😀çocukta doğurmayalim ozaman her hafta fiyat mi değişir dedim yestisemiyoruz hızınıza dedim
rummglmz Kubrakaya34 bende aynı tepkiyi gösterdim. Arkadaşım 2 hafta öncesinde 17 diye gitti kız bir anda doğum yaptı hemen doğuma aldılar eşi kayıt sırasında şok olmuş 24 demişler. Ve hazırlıksızmış yani çocukta karttan çekmiş kalan kısmı. Çok saçma ve yanlış bir durum
Kubrakaya34 zbydslck Sertan beye mi gidiyorsunuz? Doğum paketinin içinde ne var bilmiyorum daha gitmedim ben
zbydslck Kubrakaya34 hayır İbrahim beye gittim ilk kez görümcem tavsiye etmişti. Bayan doktor kalmadı galiba hastanede artk
Kubrakaya34 rummglmz insanları zor durumda bırakıyor gidip anlaşmak lazım ben bu fiyattan anlaştım diye
1903diloA zbydslck Süheyla hanım var asla tavsiye etmem çok agrasif sert Dr severseniz gidin ama çok itici