Mzzz seynepon amin canım rabbim dileyen isteyen herkese kolaylıkla sağlıkla nasip etsin inşallah 🤲🤲🤲☺️
Kubra12355 seynepon benim valla çok zordu diyemem Şubat ayı gibi yumurta toplama oldu 15 gün kadar iğne kullandım 18cm den büyükse topluyorlar benim 12 tane topladılar rahim dinlendirme yapıldı Mayıs’ta 2 si çözüldü biri transfer edildi çok şükür tuttu devlt Hastanesi’nde raporlu olarak yaptık 100k yi gecmistir ilaç alıyorum hala fitil iğne ve hap hiç ağrı acı hissedeceğiniz bir süreç değil stresinizi yönetin başka şeylere odaklanın 💐
seynepon Kubra12355 gözünüz aydın rabbim sağlıcakla kucağınıza aldırsın, hazır yaz tatili girdi öğretmenim ben stressten uzaklaşmış oldum inşallah ilk denemede güEl haberi alırız, paylaşımınız için çok teşekkür ederim😇
Kubra12355 seynepon teşekkür ederiz canım Allah isteyen herkese nasip etsin çok bekledim gerçekten kolay olmuyor çok ağladım üzüldük zamanında sevinç gozyaslari olsun hep 💐
Asya_kardes1 seynepon bende polikistik over vardı o yüzden ilk kızım kendiliğinden oldu ikinci olmadı 🥰