momBg 4 Temmuz da regl olmayız diye düşünmek istiyorum 💖Belirtileriniz varmı yada nasıl hissediyorsunuz bu ay ben çok değerlendiremedim psikolojik olarak geçen ay kimyasal yaşadım çünkü 🥹🥹
asil15 momBg benimde 4 temmuz regli olmam inşallah bende nisanda kurtaj oldum.belirti regliyle ayni olduğu için pek ayırt edemiyorum
Yusufunannesi_ momBg benim bat 29 Hazirandı ve hala olmadım. Yumurtlamam 4 gün geç olduğu için reglim de gecikiyor sanırım🫠 artık sabredip beklemekten başka çaremiz yok 🥹
1kediannesi1 Benimde bat 2 geçen ay bende kimyasal yaşadım bu ay çok üstüne düşmedik açıkcası bilemiyorum artık nasip inşllah vardır bebişler
Hatice_11 momBg dayanamadım bu gun sabah yaptim kuzum negatif çıktı . Bir gebenin günlüğü kaset test . Bat 4 dün gece 3 damla kahve rengi lekem oldu gün içerisinde yoktu yoğun akıntım da var erken mi yaotim acaba
momBg Hatice_11 normal de çıkar ama geç döllenmedir belki bekle bakalım regl günü bi geçsin yine yap canım
zehrdemir Benim geçen ay 5 gün gecikti bu ayda 27 haziranda olmam gerekiyordu ama hala olmadım sizce yarın kan tahlili yaptırayım mı yoksa cuma gününümü bekliyim