Gul1935 Arkadaşlar bugün aşırı stresli geçti tansiyonum 15 e yükseldi 1 saat böyleydi tartışma yaşadığım için bir sorun olur mu şimdi düştü ama o ara yükseldi çok
Gul1935 GirlandBoy_Mom 31 haftalık normalde düşük tansiyonum 10-6 falan oluyor. Ama aşırı stres yaşadım tartışma falan yükseldi 15 olmuş zararı var mı çocuğa bu insanları Allah bildiği yapsın. Hamile insana haksızlık edenlerin üzenlerin Allah a havale ediyorum
GirlandBoy_Mom Gul1935 üzme kendini kuzum allah büyük hafta da büyük takip et mutlaka allah korusun gebelik zehirlenmesi yapıyor tansiyon dikkat et düşmezse acile git derhal
Gul1935 GirlandBoy_Mom 15 tansiyon yapar mı zehirlenme. Çok teşekkür ederim çok iyisiniz sağolun çok zor geçiyor hamileliğim aşırı gergin ağlıyorum hep herşey zoruma gidiyor insanlardan nefret ettim. Eskiden ne kadar tahammülü yüksek insanmışım taş mışım resmen şimdi yapılan kötülüklere tahammülüm kalmadı artık
GirlandBoy_Mom Gul1935 14 15 bunlar gebelikte yüksek canım o yüzden dikkat edilmesi gerek ne yaşadığını bilmiyorum ama zor günler geçiyosun belli ki Rabbim yardımcın olsun inşallah
Melis_21 Gul1935 tansiyon gebelik zehirlenmesi yapmıyor gebelik zehirkenmesi tansiyon yükseltiyor siz bence bi doktora görünün düşmediyse
Gul1935 Melis_21 şimdilik ölçüyorum bir sıkıntı normale döndü ben stres üzüntü yaşadığım için 1 saat boyunca düşmedi
Biranneikibebe Geçmiş olsun tansiyon sorunum var doktor 15 i görürsen ikinci bir ölçümü beklemeden acile gel demişti