Ynckpgn Kızlar ne yapıyorsunuz nasılsınız Ben çok kötü mide bulantısı yaşıyordum prilam sayesinde ayaktayım 💪
Ipek0z Ynckpgn 6 haftalığım şu an, hiç farkında değilim hamile miyim değil miyim ne bulantı ne aşerme 🙈 ama dün epilepsi nöbeti geçirdim o yüzden tüm vücudum ağrıyor bugün 🤦🏻♀️
Yagmurtekinn Ynckpgn 7+2 aynı durum. Mide bulantısı çok fazla var, her şeyden tiksiniyorum hayat kalitem düştü resmen 😂
ileydzgn 7+4 haftalık mide bulantım yok valla normal yaşantım gbi sadece bazı yemeklerden tiksinip uzak duruyorum
Emir2021 Busranur_mnts Busranur_mnts 2 gün var sizinle aramızda hazimsizlik bende de var ve pek bişey yememe me ragmen
Kubra12355 Bende 8+5 im mide bulantısı var 2 gün öncede ilk istifra birçok şeyden tiksiniyorum ama yemek için zorluyorum kendimi vitamini için 😅
Fatmanurduru 7+6 günlüğüz. Göğüs hassasiyeti, uyku hali, yorgunluk, halsizlik var acıktığımda mide bulantısı yaşıyorum sadece. Hepimiz güzel bir hamilelik geçiririz umarım 🙏
Pofidik123_ 9+5 bende 2haftadır çok kötüyüm prilam işe yaramadı ama bulantı gibi de değil bi tuhaf öğürme kusma var ama miğdem bulanmıyo çok nadir bulanıyo onun haricinde bişeyim yok He bide göğüslerim şişti baya
Bus51 Pofidik123_ ben de 9+6 yım canım .Bende de yeni başladı mide bulantısı bir de midemde ağırlık var
Fsa 8 haftalık ikiz gebelik göğüs hassasiyeti uykusuzluk halsizlik ve ara ara kasık ağrısı var. Yemek yapmak ve yemek zor geliyor sıcaklardan mı gebelikten dolayı mı bilmiyorum.
Busranur_mnts Emir2021 bugün dikkat ettim az yedim rahatsız olmadım çok şükür şimdi de süt içtim iyi geliyor mideme soda çok iyi geldi bana o hazımsızlıklarda geçen sabah 2 dilim tost yedim öğlen 1 2 ye kadar mşdem ağrımdaydı resmen şişkinlik vardı su bile içemiyordum soda içinde rahatladım
Haniff 7+1 haftalıktan sesleniyorum 5. Haftadan itibaren başımı kaldıramıyorum iki üç saatlik açlık sonrası yemek yiyemezsem elim ayağım boşalıyor yemek yiyip uzanmam gerekiyor sürekli uyku halinide saymıyorum bile koku hassasiyeti ve bulantıda var ama az benmi çok hassasım bilmiyorum 🥺 kendimi güçsüz ve hastalıklı gibi hissediyorum
Pofidik123_ Bus51 ya benim miğde bulantım yok denicek kadar az ama öğürtü kusma var oda kötü yapıyo insanı en son haziranın 16 sında gittim özledim de bebişimi
Buket_dadassss Ynckpgn geberiyorum resmen mide bulantısı aşırı var aclık aşerme ikinci gebelik ilk oglumda hic böyle yaşamadım ama bu cok ayrı birşey maşallah burnumdan getirdi bebişim saglıcakla gelsinde mahveti beni şimdiden 10+0dayım bende