silabayy kızlar selam 14+6dayım bugün 15 denebilir artık kontrole gidicem cinsiyet için göstermemesi durumu olur mu veya önerebileceğiniz bir şey var mı gitmeden 🐥
aysgl3306 silabayy bende 14+3teyim en son gittiğimizde cinsiyetini bildi ama söylemedi net söylemem için dört ayı tamamlaması gerek dedi 19unda benim randevu o zaman öğreneceğiz İNŞALLAH
Zehradgdrn silabayy bende tam 16da gideceğim inşallah görür söyler ilk gebelikte hiç birşey yapmadan gitmiştim bunda da karpuz suyu içmeyi düşünüyorum 😄
Rusapolat silabayy kahve iç kahveeee. Içemiyordan da kesinlikle vişne suyu. Bana da önermişlerdi o gün bacağını açtı 😂😂😂
Meral_63 Kdkdjd_737 çikolata ye kahve iç yada vişne suyu kendini beli eder 🫶🏼 rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah 🥲ben 12+5 haftalık hamileyim bugün gittim tahmin yoktu arkasını dönmüştu 🫣🙈
aysgl3306 Kdkdjd_737 balon patlatacağız diye de söylemek istemedi herhalde sonradan yanlış olursa diye İNŞALLAH siz de öğrenirsiniz
silabayy Meral_63 Meral_63 teşekkür ederim 💋 Size de Allah hayırlısını versin inşallah bebiş bir dahakine naz yapmaz🐥