YyyyYasemin Gebelikte sarı akıntı kızlar anlayamadım kötü bişey mi yoksa enfeksiyon kaynaklı mı anlamadım
Bbgg YyyyYasemin bende de dün akşam başladı idrardan sonra geliyor somon rengi gibi böyle sarı gibi anlayamadım. Bugün acilde idrar vericem
Gzm122 YyyyYasemin benim gebeliğin başından beri var doktorum normal dedi herhangi bir koku kaşıntı vs olmadığı için
YyyyYasemin rabiadmr5 bende enfeksiyon vardı sanırım ondan kaynaklı geldi yarın eşime bi diyeyim bakalım gidicez inşallah
YyyyYasemin rabiadmr5 bende enfeksiyon vardı sanırım ondan kaynaklı geldi yarın eşime bi diyeyim bakalım gidicez inşallah
Bbgg YyyyYasemin inşallah bir şey yoktur , enfeksiyon varsa bile tedbir alırız , tabiiki sonucumu paylaşırım. Yarın kese için doktora gidicem randevum var ama ben çok kurtlu bi insanım bekleyemem bugün hemen test vermem lazım 🤭
Bbgg YyyyYasemin benim akıntım kahverengiye döndü çamur gibi böyle . Acile gitmekten vazgeçtim hemen doktorumla iletişime geçtim düşük önleyici ilaç verdi progestan. Yarın da muayene edecek. Umarım her şey yolundadır dualarınıza ihtiyacım var 🤲🏻
Kkksss YyyyYasemin bende ilk 3 ay hep oldu internette araştırdım enfeksiyon diyordu korktum doktora gittim. Doktor ilk 3 ayda olabilir idrarda yanma kaşıntı ya da kötü koku yoksa normal dedi