sonsuzmasalim Selim_Alparslan 60kg ile hamile kaldim, 95kg ile doguma girdim. Dogumdan sonra 83kg‘ya düstüm direk. 3 hafta oldu dogum yapali suan 76 kiloyum😅
Kayaabusra sonsuzmasalim doğum şekli nasıl oldu bebiş kaç kg doğdu ben de aynı siz gbı 60 ile basladım şuan 32.haftamdayım ve 80 kloyum muhtemelen doğuma 89 gbı gırerım bebişim önden gidiyor benim 2 hafta merak ettm açıkcası :))
Selim_Alparslan sonsuzmasalim ay ne güzel canım . Bende 55 ile hamile kaldım şuan 76 kiloyum 🤦🏼♀️ İnşallah veririm bende
Hulu 2 ay once 21 aralikta dogurdum. 57 kg hamile kaldim 75 kg dogurdum. 3650 gr bebekti. Suan hic odem kalmadi kilo olarak 2 kilom war oda kalsin istiyorum emzirdifim icin. Ama cilginler gibi yedim dogumdan sonra. Ona ragmen sur veriyorsaniz ve hareketli olarak o kiloyu aldiysaniz hic korkmayin. Keske daha cok yeseydim
sonsuzmasalim Kayaabusra bende 30 haftalikken 80kg ile olmustum ama son 10 hafta baya kilo aldim ve 95 ile doguma girdim🙄 sezeryanla dogum yaptim ve bebegim 3865g‘di dünyaya geldiginde😊 emzirince ve yediklerine dikkat edince gidiyor kilolar endiselenme
Kayaabusra sonsuzmasalim bebeklerimix sağlıklı olsun da kilolar çok onemlı degıl gider veririz inşallah inşallah biz de sağlıcakla kucaklarımıza alırız bebişlerimizi ☺️ Allah aneli babalı büyütsün sizin bebişi de 💕💕💋
Kayaabusra Rmysaaaaa yediklerimize çok dikkat etmediğimiz için alıylruz canımız ne isterse yiyoruz bazı arkadaslar var cok dıkkat edıyorlar ve almıyorlar :)) ama biz ne olursa yeriz heralde :)) ben de 33 deyim artık 81 kiloyum :))
Erham Rmysaaaaa yanlız değilim demek ki:) özür dilerim böyle görünce seviniyorum. Bazen çok üzülüp kafama takıyorum kilo aldım diye oturup ağlıyorum ve kafama takıyorum 25 hafta=16 kilo
sonsuzmasalim Selim_Alparslan verirsin canim hic merak etme bende cok endiseliydim ama emzirdigin ve yediklerine dikkat ettikten sonra cok güzel veriyorsun cidden bende bu kadar beklemiyordum😊
mm_m954 Oglumabioldu emin değilim 10 13 temmuz aşırı akıntım oldu kız çizgi nasıl göremiyorsun üste bayia beli