Tugbaevrankaya Merhaba kızlar ben 7+4 haftalık hamileyim yarın kocaeli darıca hastanesinde randevum var ayhan türkmen'e ve bu gebelikde yapılan ilk testler var ya aç karnına kan ölçümü falan galiba onlar ücretli mi eşimin sigortası var ama primi yatmadığı için yararlanamıyorum suanlik 23 de yaticak primide ama o zaman kadar bekleyemem diye randevuyu almıştım hastanede çalışan yakinamiza sorduğumuz da devlet karşılıyor dedi ücret oduyomuyuz yoksa odemiyomuyuz yardımcı olursanız sevinirim uzun oldu biraz hakkınızı helal edin
nazldemr Tugbaevrankaya herhangi bir ücret ödemiyosun canım bütün testler devlet tarafından karşılanıyor
Mehtapsato Tugbaevrankaya canim benim durumum da biraz karisik ben o yuzden ailemin sigortasindan yararlaniyorum yani annemden esimden degil ama bilmiyirum nasil yaptimizi
Rmysaaaaa Tugbaevrankaya sağlık ocağındada yaptırabiliyorsun ilk testleri ve devlet tarafından karşılanıyo hayırlı olsun ❤️
PembeKoala Özelde muayene olup testleri devlette yaptıran varmı? Ben bugün başka bi sebepten dolayı devlet hastanesine gittim kadın hastalıklarının kapısında özel hastanelerden istenen tetkikler yapılmamaktadır yazıyordu
ikicocuklubiranne PembeKoala çoğu devlet hastanesinde bu konuda sıkıntı yaratıyor özellikle kadın Doğum önce muayene etmek istiyor 😊