Beyzanrcnp Bu haftalarda böyle sancı yaşıyan var mı hazırlık gibi mi son iki gündür midemi bile bulandırıyor sanki gerçekten adet oluyormuş gibi oluyorum bu sancılarda midem bulanıyordu doğururken içim dışıma çıkar diye korkuyorum sizde nasıl geçiyor
Zeynepdinc Beyzanrcnp ben de 34. Haftadayım benimde böyle sancılarım var kaşık ağrısı gibi girip bacaklarıma kadar iniyor belim de kötü galiba yalancı sancı nst güzel çıktı açıklık yok
dlnyny Beyzanrcnp haftamız aynı benimde anlık oluyor vücudun kendini doğuma hazırladığını söylüyorlar
Miniginannesiiii1111 Beyzanrcnp merhaba şikayetiniz düzeldi mi 29+5 im bendede arada bu şekilde oluyor gibi de
Beyzanrcnp dlnyny bebeğin pozisyonu ne makat mı kafa mı senin benim kafası aşağıda duruyor ondan korkuyorum 😂
Miniginannesiiii1111 Beyzanrcnp şükür canım haftasında olmuş yinede bu hafta perşembe kontrolüm var bakalım ne diyecek bende soracam ama sanırım bebek büyüdüğü için oluyor karın kasları gerilip rahim de büyüyor ya yer açtığı için sanırım en son 27+1 de suyum iyiydi Şükür
Miniginannesiiii1111 Momy55 valla magnezyumu 2ye çıkarttım birde fazla yormustum kendimi geçti o zamanlar şükür