Emineeekurttt Selam kızlar eylül başı doğumum var Adana Medline Hastanesi’nde doğum yapan var mı biraz şikayet duydum ama doktorum da orayı öneriyor
Synonyms Emineeekurttt Orada doğum yapmadim ama arkadasim orada doğum yaptığı icin pişmandı kardeşi acibadem de yapmis hic alakası yoktu benim dogumumla cok ilgisizlerdi medline da dedi.
Emineeekurttt Synonyms evet ben de ebeler ilgisiz diye duydum. Acıbadem aşırı yüksek normal kontrol bile en son 6.500 dü doğumda 100.000 civarı değişiyor yoksa acıbademi tek geçerim
Synonyms Emineeekurttt en son ne zaman görüştünüz acibadem ile. Ben hecen gün fiyat aldım doğum paketi diye geçiyor muayeneler bazı tahliller toplam 120 dedi. Daha uygun olabilir fiyat. 58 gibi okudum sanki sadece doğum icin bir daha görüşüp bilgi alabilitsnz
__Kubracik01__ Emineeekurttt acibadem de dogum 55 bindi ben soralı.1 ay olmuştur anca abarttınız bence 100 bin ne alaka , muayene de değişiyor
Emineeekurttt __Kubracik01__ adamına göre muamele yapıyor o halde ne diyim yani yalan borcumuz mu var size odaya göre değişiyormuş 80-90-100 diye söylediler arkadaşıma
Synonyms Emineeekurttt özel dr ile gittiyseniz o fiyatlara olabilir benim doktorum acibadem de doğum yaptiriyor o fiyatları bekliyorum ama acibadem sgk anlaşması yaptı krndi doktorlarinin fiyatlari daha uygundur
Emineeekurttt Synonyms evet özel doktora gidiyorum kendi kliniğine. Teşekkür ediyorum yine ben de arayıp teyit edeceğim