d_fenci Doktorum sürekli folik asit kullan diyor ama ben istemiyorum onun yerine kuruyemiş yeşil yapraklı sebze yesem daha doğru olmaz mı ya? Folik asidi ilaçla kullanmak istemiyorum
Denizz44 d_fenci İlk 3 ay genelde önemlidir bebeğin beyin ve sinir gelişimi açısından neden kullanmak istemiyorsunuz
Sementa63 d_fenci Bende ilaç kullanmak istemediğim için ocean Methyl Folat kullandım ve Erbatab marka folik asit tavsiyesi kullandım bunlar ilaç değil
d_fenci Denizz44 ilaç yerine besinlerden o gelişimi sağlayabilirim diye düşünüyorum ilaç sonuçta hamilelikte almak istemiyorum gizli şekerim var gebelikte çıkıyor ortaya ilaç kesinlikle kullanamam ki
Denizz44 d_fenci Folik asit bir ilaç değil ve gebelik şekerinizi etkileyecek bir şey değildir sadece çocuğa gerekli vitamini 3 aylık dönemde sağlar besinlerden yeteri miktarda karşılar mısınız bilemiyorum
Talentedmom d_fenci folik asit ilaç değildir takviye edici gıdadır yediğiniz yiyeceklerle yeterli kalmayabilir mutlaka alın
hilalusal Bir yakınım şunu yaşadı, folik asit verilmemiş 4. ayın sonunda omurilik ve beyin açıklığı olduğu için bebeğini kaybetti. Lütfen doktorun söylediğine kuşak verin üzülmenizi istemem.
babymom2026 d_fenci bence kullanmalisiniz ben hamile degilim gibi ben bile cocuk istediğimiz icin 1 bucuk 2 aydır kullanıyorum