Denizz44 Kızlar sabah sildiğimde peçeteye gelecek şekilde hafif bir pembe leke geldi korkuyorum 9 haftalık hamileyim bir sıkıntı olur mu acaba Progestan kullanıyorum bu arada
myangelson Denizz44 düşük önleyici ilaç kullanırken de olsa pembe kırmızı lekelenme olduğunda doktora gidin
Srp37 Denizz44 lütfen cuma ya kadar beklemeyin kanama olduğu zaman önemli durum olabilir ve cuma günü geç kalınmış olabilir bence acil gidin.
myangelson Denizz44 cumaya kadar beklemeyeceksiniz değil mi? Şimdi gitmeniz lazım pembe leke taze kandır muayene edilmeniz lazım
Denizz44 myangelson Yani pembe lekeden kastım açık tonlarda kan renginde değil yani kahve lekede değil
myangelson Denizz44 sari-kahverengi-siyah değilse taze gelen bir lekedir. Siz bilirsiniz. Ben hamileliğimde düşük önleyici kullanırken kahverengi dışında pembe kırmızı tarzı leke görürsen hemen acile gideceksin demişti doktorum.
isimsiz19 Denizz44 benim boş gebelikti bebeği hiç görememiştim kürtaj oldum ama yinede çok zordu çok seni anlayabiliyorum rabbim sabır versin🙏❤️